Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17 0-5

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΈκτη αγωνιστική του 1ου γύρου στο βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League K17 και η “Βασίλισσα”, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, ηττήθηκε από την αντίστοιχη του ΠAOK με το ευρύ 0-5.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη δεν κατάφερε να αντιδράσει στην έντονη επιθετικότητα του “δικεφάλου”, ο οποίος με 12 βαθμούς σε 5 παιχνίδια βρίσκεται στην 1η θέση, ισόβαθμος με την Ξάνθη. Παρά το καλό σε γενικές γραμμές πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι πάλεψαν και δημιούργησαν προϋποθέσεις στα καρέ του Αηδονίδη, εντούτοις στο δεύτερο κατέρρευσαν και δέχτηκαν πέντε τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 50′, όταν Χατζηδίμπας και Κωνσταντίνου άλλαξαν ωραία τη μπάλα με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ.  Στο 57′ Ο Μίσκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 0-2, σε μία φάση που ξεκίνησε από τα αριστερά, με τον Αργυρίου να κάνει τη σέντρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα, ο Ευθυμίου έκανε το κοντρόλ και με νέα σέντρα βρήκε τον Μίσκοβιτς και αυτός με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 63ο λεπτό, ο Αργυρίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, παράβαση που υποδείχτηκε σε χέρι αμυντικού μετά από ενέργεια του Κωνσταντίνου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Χατζηδίμπας απέφυγε δύο αντιπάλους, πάσαρε στον Αργυρίου που με δυνατό σουτ στο “Γ” έκανε το 0-4!

Το τελευταίο τέρμα του ΠΑΟΚ ήρθε στο 88′, όταν μετά από κόρνερ  του Κουτούση, ο Μίσκοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Σουροβίκη.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης, Δημητριάδης, Νικόπουλος, Παπάς (75′ Πατσιαβούρας), Τσουλχάη, Μαντός (81′ Σαχινίδης), Σαμιώτης (61′ Στογιάννης), Καραμπίνας (72′ Χρυσόπουλος), Χατζηπαρασίδης, Δόρης (64′ Σαρκατζής), Κουτρουλιάς.

ΠΑΟΚ Κ 17 : Σιαμπάνης, Αηδονίδης (65′ Χαραλαμπίδης), Λιάπτσης, Δημητρίου, Πασπαλάς, Κυριλλίδης (75′ Παναγιωτίδης), Κλιγκόπουλος (46′ Μίσκοβιτς), Χατζηδίμπας (71′ Κουτούσης), Ευθυμίου, Αργυρίου, Κωνσταντίνου (75′ Υφαντίδης).

*φωτ. Θεόφιλος Κουτρουλιάς

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected