Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό Δελτίο

ακαδημια βεροιαςΕρασιτεχνικό Τμήμα

Εικόνα παιχνιδιού: Καλό το παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ από δύο ομάδες που πάλεψαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τελικός νικητής η ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας, που δε βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα έχοντας απέναντί της μια καλή και έμπειρη ομάδα ομάδα, όπως παρουσιάστηκε ο Αστέρας Αλεξάνδρειας. 

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Αστέρας Αλεξάνδρειας: 2-0

Σκόρερ Ακαδημίας: 76’ Γκίλινας, 82’ Μιχαηλίδης

Σύνθεση Ακαδημίας: Μουχτάρης, Τουραντζίδης, Παπαδόπουλος Χρ., Χαρισιάδης Μ., Τσαλουχίδης, Γαβριηλίδης Χρ., (35’ Γκίλινας) Νταμοτσίδης, Ντόγος, Μιχαηλίδης, Τηλκερίδης, (46’ Γαβριηλίδης Χρ.,) Συμπεθέρης (70’ Μπεκιαρίδης). 

Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 26-10 η Ακαδημία Βέροιας δοκιμάζεται στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκάστρου.


alysun21Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»


Τμήμα παιδικό

Υπέροχο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Γεωργιανών μεταξύ των παιδικών ομάδων της Ακαδημίας Βέροιας και του Αριστοτέλη Ν., όπου η Ακαδημία έχοντας πολύ καλή οργάνωση και υπομονή στο α’ ημίχρονο προηγήθηκε 2-0- με όμορφες προσπάθειες και σουτ των Ντινόπουλου στο 24’ και Ταρατσίδη στο 38’. Στην επανάληψη αντέδρασε η ομάδα της Νάουσας και κατάφερε να γυρίσει το σκορ σε 2-4. Οι νεαροί αθλητές της Βέροιας δεν παραιτήθηκαν και τελικά μείωσαν σε 3-4 με τον Απαζίδη στο 68’, ενώ είχαν ένα δοκάρι στο 78’ με το μικρό Μπράνιτς ( Σάρκα Μανώλη)!

Σύνθεση Ακαδημίας: Χατζηπαναγιωτίδης, (65’ Αθανασόπουλος), Παπουλίδης, Απαζίδης, Μούτσα, Κωστογλίδης,(70’ Ράμα), Ταρατσίδης Μπούγκαρτσιτς, Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, Ντινόπουλος, (λ.τ. Ανάστος- 45’ Παραστατίδης ),  Παπουλίδης, (60’ Σάρκα).

Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο 25/10 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στην έδρα της, στους Γεωργιανούς την ομάδα των Λευκαδίων.

Τμήματα υποδομής

Στη Μελίκη βρέθηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας το Σάββατο 18-10 και έδωσαν και εκεί έδωσαν τις χαρούμενες μάχες τους με τους παίκτες της Μελίκης. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το παιχνίδι, όπως και πολυάριθμοι γονείς που συνηθίζουν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του τουρνουά όλες οι ομάδες το προσεχές Σάββατο 25-10 έχουν ρεπό. Η δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Έναρξη τμήματος τερματοφυλάκων με το Χρήστο Χωλόπουλο:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί θερμά το Χωλόπουλο Χρήστο για την προσφορά του να γυμνάζει τους τερματοφύλακες του Συλλόγου κάθε Τρίτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected