Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Ελπίδα Μονοσπίτων 4-2

Θύελλα ΣτενημάχουΈνα πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή (19/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Στενημάχου. Η τοπική Θύελλα επικράτησε της Ελπίδας Μονοσπίτων, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, έξι γκολ και τρία πέναλτι. “Βυσσινί” και “πράσινοι” συγκατοικούν πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Τον “χορό” των τερμάτων άνοιξε στο 15′ ο αρχηγός της Θύελλας, Γιάννης Αγγελίδης, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γιώργου Γκουντάρα να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, η Ελπίδα βρήκε τον τρόπο να μπει και πάλι στο παιχνίδι και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την 15λεπτη διακοπή του ημιχρόνου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (τρίτο στο πρωτάθλημα) ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρος και ενώ οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ελεύθερα επιδιώκοντας το γκολ, η Θύελλα κατάφερε και πάλι να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με “δράστη” και πάλι τον Αγγελίδη ο οποίος έφτασε με αυτό τα 3 στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μεγαλώσουν κι άλλο τη διαφορά στα γκολ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Αλέξανδρο Ματάτη και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και σε δεύτερο γκολ με τον Νούση, το οποίο διαμόρφωσε τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα (4-2).

μονοσπιτα

Η Ελπίδα Μονοσπίτων έμεινε με 10 παίκτες στο 75ο λεπτό, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Λουμπουρδή

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μπουκουβάλα.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Γιαγτζίδης, Γαλατσίδας (65′ Πετεινάρης), Παπαλεξίου, Γιοβάνι, Τσικόπουλος, Κελέσμητος, Αγγελίδης, Γκουντάρας Α. (60′ Καζίλης), Γκουντάρας Γ.Σταμάτης Θ. (50′ Ίντος), Ματάτης.

Ελπίδα Μονοσπίτων : Χωλόπουλος, Κώτελης, Τουλουμτζής, Χατζηγεωργίου, Μηνόπουλος, Λουμπουρδής, Χατζηθεοδώρου, Τρούπκος, Νούσης, Μπουρδάνος (64′ Ταρασίδης), Σερέτης (60′ Τσαούσι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected