Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΦΑΣ Νάουσα 0-3

DSCN1104Συνεχίζει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της Ημαθίας ο ΦΑΣ Νάουσα, επικρατώντας το απόγευμα (22/10) στον Άγιο Γεώργιο του τοπικού Απόλλων με 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, πήρε αυτό που ήθελε κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε με πάθος και προσπάθησε για το καλύτερο.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν καθολική υπεροχή στην αναμέτρηση η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, όταν ο Νίκος Σαρηγιαννίδης “ζύγισε” σωστά το πόδι του και με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γώγο.

Ο ΦΑΣ συνέχισε την επιθετικότητα προς τα καρέ των “πρασίνων” (εκτός των ευκαιριών, μέτρησε και τρία δοκάρια σε όλο το ματς), χωρίς ωστόσο να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα που θα “κλείδωνε” σε μεγάλο βαθμό τη νίκη και κατ επέκταση την πρόκριση. Ο Απόλλων άρχισε δειλά να βγαίνει στην επίθεση και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους είχε μια μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, το σουτ όμως του Μπαξεβάνου βρήκε το δοκάρι του Μπουμπουλέντρα.

Δεν πέρασαν εντούτοις πέντε λεπτά και ο ΦΑΣ βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο 0-2, με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Καφέ, σε ανατροπή του Συμπεθέρη από τον Θανάση Λιάτσο μέσα στην περιοχή. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 75′, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Δήμο Συμπεθέρη, ο οποίος με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του.

10171788_10152780291161955_1515486890846754945_n

Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ, με την ομάδα του Γιώργου Σγούρδα να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση εκτός έδρας (απέκλεισε τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων την προηγούμενη αγωνιστική) και συνεχίζει στο θεσμό με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Γερμάνης Δ. (60′ Μπαξεβάνης Δ.Ν.), Μαγγίζης, Λιάτσος, Μιχαηλίδης, Γκέλος (73′ Γερμάνης Α.), Παπαδίνας Α. (32′ λ.τ. Πράσσος), Δεβετζίδης, Πήκος, Καρυπίδης, Παπαδίνας Σ.

ΦΑΣ Νάουσα : Μπουμπουλέντρας, Παπατάνος, Κοσμάς, Ζούρκος, Γκέτσος (63′ Συμπεθέρης), Μουρίκι (61′ Ιωαννίδης), Πέιος, Σαρηγιαννίδης, Παπαδής (74′ Παρθενόπουλος), Καφές, Περηφανόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected