Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Άτλας Ζερβοχωρίου 0-1

DSC_0029Όπως άλλωστε αναμενόταν, η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου της Επισκοπής ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, ο Άτλας κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους “8” του θεσμού χάρη σε ένα τέρμα που σημειώθηκε πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ο γηπεδούχος Κεραυνός, παρουσία 60-70 φιλάθλων του, είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όπου έχασε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ ώστε να πάρει αυτός το προβάδισμα στο σκορ.

Η αναμέτρηση θύμισε κατά πολύ αγώνα Α1 Ερασιτεχνικής, καθώς η πρωτοπόρος ομάδα στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, διαθέτει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν σε υψηλότερο επίπεδο. “Αιχμές” του δόρατος οι Κώστας Ντέλλας (αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του) και Χάρης Παραστατίδης, που δημιούργησαν και πρωταγωνίστησαν στις περισσότερες των φάσεων, ωστόσο το όμορφο τέρμα του Φώτη Δαυίδη, ήταν τελικά αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες.

DSC_0032

Για τον Κεραυνό, που αγωνίστηκε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα με 11 παίκτες χωρίς καμία αλλαγή, προέχει η πολύ σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού, δύο ομάδες που για πολλούς αποτελούν τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης συνεχίζει το σερί του στον πάγκο του Άτλα φέτος (μοναδική ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης) και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον στο Σαββατιάτικο ματς με τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας στο Ζερβοχώρι.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

13′ Σέντρα από δεξιά για τον Κεραυνό, ο Ντέλλας στην πορεία της μπάλας, η κεφαλιά όμως περνά άουτ.

21′ Σέντρα-σουτ από πλάγια θέση για τον Ντέλλα, περίεργη τροχιά της μπάλας που καταλήγει ελάχιστα άουτ.

27′ Σέντρα-σουτ αυτή τη φορά για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα με τον Φλάβιο Ρόκκο, ο οποίος προσπάθησε να ξεγελάσει τον Δημητρίου.

33′ Σέντρα ακριβείας του Ρόκκο, ο Παπαδόπουλος πιάνει την κεφαλιά, αποκρούει ο Δημητρίου.

43′ Σέντρα από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Άτλα, ο Ντέλλας πιάνει την κεφαλιά, αποκρούει ο Δημητρίου

DSC_0030

49′ Προσωρινό διώξιμο από την άμυνα του Άτλα, ο Παραστατίδης γίνεται κάτοχος της μπάλας και προσπαθεί με τεχνικό πλασέ να νικήσει τον Γαϊτανίδη, χωρίς αποτέλεσμα

59′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ρόκκο από δεξιά, επικρατεί σύγχυση στην άμυνα του Κεραυνού και ο Δαυίδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ νικά τον Δημητρίου (0-1)

68′ Λάθος της άμυνας του Άτλα, Σέντρα από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Άτλα, ο Ντέλλας “οριζοντιώνει” το κορμί και η κεφαλιά-ψαράκι που επιχειρεί μπλοκάρει εντυπωσιακά ο Γαϊτανίδης.

74′ Δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου από μακριά, η μπάλα μόλις άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιατζιτζόγλου και Διαμαντόπουλος

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Καρυπίδης, Φωτίου, Ορδουλίδης, Δελητζάκης, Ντατσής, Κυριακίδης, Λύτης, Γάτσος, Παραστατίδης.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Τζίμος (79′ Δημητρούσης Χ.), Διαμαντίδης, Κρουσταλάς, Πρόιος, Μπάμπος, Ρόκο, Παπαδόπουλος Κ., Ξανθόπουλος (46′ Δαυίδης), Σιδηρόπουλος, Καραβασίλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected