Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Εθνικός Ράχης 3-1 (photos)

DSCN2432Πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας για τον εντυπωσιακό φέτος ΓΑΣ Κοπανού, που εκτός του εισιτηρίου για την επόμενη φάση, φιγουράρει πρώτος στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, βάζοντας…πλώρη για τα “μεγάλα σαλόνια”. Η ομάδα του Σπύρου Μπαλτατζίδη ήταν μεστή στο σημερινό παιχνίδι, αποτελεσματική σε καίρια σημεία του αγώνα και παρά τις προσπάθειες των παικτών του Εθνικού, το όνομα της είναι αυτό που θα μπει στην κληρωτίδα.

Παρουσία 70-80 θεατών στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου του Κοπανού, ο ΓΑΣ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατόρθωσε να ελέγξει τον ρυθμό χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Το τέρμα του Δάιου στο 33′ αλλά και οι ευκαιρίες των Τόσκα και Κώστα Μποζίνη ήταν ότι καλύτερο είχαν επιδείξουν, ενώ για τους φιλοξενούμενους ένα καλό σουτ του Μηνά που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός ρίσκαρε περισσότερο στο παιχνίδι του και θα μπορούσε στο 56΄ να φτάσει στην ισοφάριση, η κεφαλιά όμως του Μηνά πέρασε λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Αντιφάκου. Ο ΓΑΣ όμως είχε τις λύσεις στη συνέχεια και στο 73′ ο Παναγιώτης Τόσκα έκανε το 2-0, “κλειδώνοντας” την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Στο 84′ ο Δάιος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ενώ το γκολ που μείωσε το σκορ για τον Εθνικό, πέτυχε ο Ζησιός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Παυλίδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Κοσμίδης, Λάιος, Χαραλαμπίδης, Δούμος (70′ Κατσαλής), Αυτζής, Τόσκα, Δάιος (85′ Χατζηρόζης), Γατουρτζίδης, Μποζίνης Κ. (80′ Κοκορόζης), Μποζίνης Π.

Εθνικός Ράχης : Φωτόπουλος, Μάρτος, Ντόκας, Γιουβατσικλάρ (65′ Λαζαριώτης), Γκίτσιος, Δεληγιώργης, Καρίπογλου (Χριστοφορίδης), Συμεωνίδης, Μηνάς, Φωτιάδης (82′ Φλώρος), Ζησιός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected