Κατηγορίες
Basket

NBA – H ντρίμπλα που προκάλεσε…ζαλάδες και η τάπα Παπανικολάου! (vid)

Μια απίστευτη φάση έλαβε χώρα στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Λος Άντζελες Κλίπερς και Φίνιξ Σανς ενόψει προετοιμασίας για το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, στα τέλη του τρίτου δωδεκαλέπτου, ο Έρικ Μπλέντσο πραγματοποίησε μια διαφορετική προσποίηση στον Τζάρεντ Κάνινγκχαμ που τον μάρκαρε.

Η διαφορετικότητα δεν έγκειται στην εντυπωσιακή ντρίμπλα που έκανε ο πρώτος στο δεύτερο, αλλά στην αντίδραση του αμυνόμενου, ο οποίος… εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά!

Ο Κάνινγκχαμ μπερδεύτηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό που «πετάχτηκε» τρέχοντας κατά μήκος σχεδόν όλου του μισού του γηπέδου που έκαναν επίθεση οι Σανς κυρίως για να αποφύγει μια πτώση που ίσως του επέφερε και κάποιον τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος είπε ότι οι λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν; Ο Κώστας Παπανικολάου διαθέτει αθλητικά προσόντα που του επιτρέπουν να σταματά τους αντιπάλους του και στο ΝΒΑ. 

Στο φιλικό των Ρόκετς στο Ορλάντο τα ξημερώματα, ο 24χρονος φόργουορντ έκανε μια εντυπωσιακή τάπα στον Μο Χάρκλες. Ο τελευταίος σηκώθηκε για να καρφώσει, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον «Παπ» που του… έκρυψε το καλάθι. 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected