Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 7ης αγωνιστικής

Pregame-copy1

Με τις μισές και παραπάνω ομάδες της κατηγορίας να προέρχονται από τα ματς του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, συνεχίζεται το Σάββατο 25/10 το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής του προγράμματος. Μία ημέρα που παρουσιάζει και πάλι εξαιρετικό ενδιαφέρον, με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως σε ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, Ζερβοχώρι και Κλειδί, όπου οι αναμετρήσεις φαντάζουν ως οι πιο αμφίρροπες του Σαββάτου.

Ας δούμε τι παρουσιάζει το ρεπορτάζ των ομάδων, 24 ώρες περίπου πριν την 7η αγωνιστική ,τελευταία για φέτος που διεξάγεται στις 16.00 :

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ατρόμητος Διαβατού : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Αγγελοχώρι, ανάμεσα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και τον Ατρόμητο, που προέρχεται μεν από σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο αποκλεισμός την Τετάρτη από τον Μακεδονικό Πλατάνου, δημιούργησε αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας, με τους παίκτες πλέον να καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αύριο κόντρα στον ανεβασμένο ΑΣ Ειρηνούπολης. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, θα αγωνιστούν με τους γνωστούς απόντες Γιάννη Βαλδήρ και Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Τυριακίδη να συστήνει την προσοχή στους παίκτες του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, όπως συνέβη και στο παιχνίδι Κυπέλλου. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αντώνη Καρατάσιου, που αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης.


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ενθουσιάσει μέχρι στιγμής με την παρουσία τους. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Φίλιππο Μέσης, καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο αυριανό παιχνίδι, κόντρα σε έναν επίσης πολύ ποιοτικό αντίπαλο, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Για τον πρωταθλητή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιάννης Τζέπης που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΦΑΣ Νάουσα ενώ ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Δημήτρη Σούρλα και Ηρακλή Ελευθεριάδη οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

298969_292256067453307_1374829657_n22Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


ΑΕ Καψόχωρας – ΦΑΣ Νάουσα : Επιστροφή στην έδρα της η Κυπελλούχος Ημαθίας, που υποδέχεται το Σάββατο τον δεύτερο της βαθμολογίας (τρίτο της κατάταξης) ΦΑΣ Νάουσα. Οι “κιτρινόμαυροι”, που προέρχονται από τη βαριά ήττα στην Αγία Βαρβάρα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (0-5), θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, χωρίς όμως τους Κώστα και Γιώργο Πιπιλιάρη που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας λόγω των αποβολών τους την 5η αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού. Από την άλλη πλευρά, μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Σγούρδα παραμένει ο Χρήστος Τασιώνας που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ η ψύξη που αντιμετώπισε ο Νίκος Σαρηγιαννίδης, έχει υποχωρήσει και ο έμπειρος μέσος θα τεθεί στη διάθεση του νεαρού τεχνικού.


Άτλας Ζερβοχωρίου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο Ζερβοχώρι, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά το φετινό πρωτάθλημα. Οι “κυανόλευκοι”, που πήραν την πρόκριση την Τετάρτη κόντρα στον γειτονικό Κεραυνό Επισκοπής, υποδέχονται τον τέταρτο της βαθμολογίας Αγροτικό Αστέρα, με τους “πράσινους” να εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και να θεωρούνται από τα πλέον υπολογίσιμα σύνολα. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, εκτός της κούρασης από το ματς Κυπέλλου, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι (εκτός των “μονίμων” Κώστα Τζίμου και Αλέξη Κοτσαγκόγκου), ενώ στην αντίπερα όχθη ο Σάββας Αβετίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αλέξη Οικονόμου που συνεχίζει την αποθεραπεία, ενώ αντίθετα μπορεί να υπολογίζει τους Αντώνη Χολέβα και Θόδωρα Αβετίδη που επιστρέφουν από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα.


Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Γειτονικό ντέρμπι στο Γιαννακοχώρι, σε ένα παιχνίδι που…νυν και πρώην θα τεθούν αντιμέτωποι! Ο γηπεδούχος Αχιλλέας υποδέχεται τους “κυανοκίτρινους”, στους οποίους αγωνίζονται φέτος οι Δημήτρης Θεοδοσιάδης και Κώστας Τουμαράς που φορούσαν μέχρι πρότινος την “κυανόλευκη” φανέλα. Το παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για τους φιλάθλους, που καιρού επιτρέποντος αναμένεται αν γεμίσουν την νεότευκτη εξέδρα του γηπέδου, με τους δύο προπονητές μάλιστα να έχουν όλα τα “όπλα” στη διάθεση τους (μοναδικό πρόβλημα ο Βαγγέλης Μίσκος για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος θα δοκιμάσει το πόδι του πριν τον αγώνα). Θυμίζουμε πως αμφότεροι οι αντίπαλοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη στο Κύπελλο, παίρνοντας την πρόκριση στους “8” του θεσμού.

mexx-logo12Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μελίκης : Ένα ακόμη παιχνίδι που “κεντρίζει” το ενδιαφέρον στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Ο γηπεδούχος Εθνικός, ένατος στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγώνες, υποδέχεται τους “ερυθρολεύκους” οι οποίοι μπορεί να προέρχονται από το εμφατικό 4-1 επί του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ωστόσο θα μεταβούν στο Κλειδί χωρίς τους Αντώνη Δακόπουλο και Παναγιώτη Παπαδόπουλο στον πάγκο, καθώς αμφότεροι παραιτήθηκαν την Τετάρτη (22/10). Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, είναι όμως υποχρεωμένη να συνεχίσει την προσπάθεια ανάκαμψης, σε μία δύσκολη ωστόσο έδρα όπως αυτή του Κλειδιού. Ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης δεν υπολογίζει τους Νίκο Παρασχόπουλο (τιμωρημένος) και Κώστα Φιρινίδη (τραυματίας), ενώ πιθανή είναι η επιστροφή των Άρη Πετικόπουλου και Παναγιώτη Πολυζόπουλου, που νιώθουν καλύτερα. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν απουσίες για τον Φίλιππο, εκτός του Δημήτρη Νεστορόπουλου που θα απουσιάσει 2-3 εβδομάδες ακόμη μετά τη θλάση που υπέστη.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της περιόδου 2012-2013 :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μέσης : Κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες στο Παλαιό Σκυλίτσι, σε μια ευκαιρία για αμφότερες να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Για τον γηπεδούχο Άρη θα αποτελέσει βαθμολογική ανάσα, κάτι που ισχύει βεβαίως και για τους “βυσσινί”, οι οποίοι σε περίπτωση νίκης θα σπάσουν και το…ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “κιτρινόμαυροι” ωστόσο θα στερηθούν δύο πολύτιμες μονάδες για το αυριανό παιχνίδι, καθώς θα απουσιάσουν οι Δημήτρης Γιουρόπουλος και Γιώργος Δαρδακούλης, με τον μεν πρώτο να τραυματίζεται την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου (πιθανόν θλάση) και τον δεύτερο να μην έχει αποθεραπευτεί πλήρως μετά τον τραυματισμό του την προηγούμενη αγωνιστική πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Γιάννου από την άλλη πλευρά, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.


ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα το τελευταίο ζευγάρι για την 7η αγωνιστική. Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα, που φέτος πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών στην Α1 Ερασιτεχνική, υποδέχεται τον ουραγό ΠΑΟΚ, που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παναγιώτη Σπαθόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση αλλά και στον…εαυτό του καθώς θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του. Επιστρέφει ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος που αποθεραπεύτηκε. Στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενες αναμετρήσεις ο καθορισμός των προσώπων που θα ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Κατσώνη να επιλέγει στην τελευταία προπόνηση ποιοι θα είναι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές (θυμίζουμε πως το εφηβικό τμήμα της ομάδας συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας)


antheonΤο pre game της 7ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του “Ανθέων Τέχνη”, ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

Άτλας Ζερβοχωρίου (7) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (4)

ΑΕ Καψόχωρας (12) – ΦΑΣ Νάουσα (3)

Εθνικός Κλειδιού (9) – Φίλιππος Μελίκης (10)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (6) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (2)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (13) – Φίλιππος Μέσης (15)

ΑΕ Χαρίεσσας (14) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – Ατρόμητος Διαβατού (5)

Αχιλλέας Νάουσας (8) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (11)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected