Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – “Κόλπο γκρόσο” με Παντζιαρά!

pantziaras_610x400

Το μεγάλο «ναι» στην πρόταση της Δόξα Δράμας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας έδωσε ο Ανδρέας Παντζιαράς!

Οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία απ’ την Πέμπτη, εξ’ αρχής υπήρχε πολύ καλό κλίμα για συνεργασία κι αφότου ο 38χρονος κόουτς ξεπέρασε ένα προσωπικό του θέμα, επικοινώνησε με τη διοικούσα επιτροπή του συλλόγου και απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του είχε γίνει!

Το Σάββατο αναμένεται στην Δράμα όπου θα ‘χει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, θα τους προπονήσει και θα ξεκινήσει τον «Γολγοθά» του για να επαναφέρει στις επιτυχίες την ομάδα. Μένει να φανεί το ποιοι θα τον πλαισιώνουν στο τιμ! Υπενθυμίζεται πως αντικαθιστά τον Τσοκακτσίδη.

Μεταξύ άλλων, ο Παντζιαράς έχει δουλέψει σε Πυρσό Γρεβενών, Τηλυκράτη, Πλατανιά, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανσερραϊκό!

Σε ότι αφορά το θέμα του γυμναστή, καθώς δεν θα έχει κάποιον δικό του συνεργάτη, θα του προταθούν κάποια ονόματα και την τελική επιλογή θα την κάνει ο ίδιος. Προς το παρόν και για τις επόμενες μέρες, μέχρι να κλείσει το θέμα της επιλογής, θα έχει την συνεργασία του Ανέστη Τσελεμπή.

Για το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο εσωτερικό διπλό όπου θα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες και την αγωνιστική κατάσταση των παίκτων.

*sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected