K20 - K17 - K15

Πανθρακικός Κ15 – Βέροια Κ15 2-3

DSCN8839Μία μεγάλη νίκη πέτυχε στην Κομοτηνή η Κ15 της Βέροιας, κατόπιν εξαιρετικής εμφάνισης η οποία συνοδεύτηκε από πολύ όμορφα τέρματα. Η ομάδα του εορτάζοντα σήμερα Γιάννη Καψαλιάρη (γενέθλεια για τον νεαρό κόουτς) ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το δύσκολο τερέν του Δημοτικού Γηπέδου Μεσούνης, πήρε το σημαντικό τρίποντο. Η “Βασίλισσα” μάλιστα διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κ. Δρακίδη από τον Σύνδεσμο Θράκης, με τα παράπονα να αφορούν τόσο για το πρώτο γκολ των γηπεδούχων (οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως ο σκόρερ παίρνει τη μπάλα με το χέρι) όσο και για το ότι μετά το 2-3, δόθηκαν πολλά φάουλ αλλά και κρατήθηκαν επιπλέον λεπτά καθυστερήσεων.

Η “βασίλισσα” δεν είχε καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και η πίεση που δέχτηκε από τους γηπεδούχους, μετουσιώθηκε γρήγορα σε γκολ (13′). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως (16′), με σκόρερ τον Καϊσίδη μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Πετρούση. Μέχρι την ανάπαυλα, το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν εκατέρωθεν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να σημειώνεται η αξιόλογη φάση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τη Βέροια και συγκεκριμένα στο 52′ ο Παπακωνσταντίνου έκανε τη σέντρα και ο Φωτόπουλος στο πρώτο δοκάρι, έκανε το πλασέ με τη μπάλα να “αναπαύεται” στα δίχτυα των “πρασίνων”. Παρά το υπέρ της σκορ, η “Βασίλισσα” δεν κλείστηκε, έδωσε όμως περισσότερα μέτρα στον αντίπαλο και έπαιξε στην κόντρα.

Στο 70′ σημειώθηκε η φάση που έκρινε την τύχη του αγώνα, με τη Βέροια να πετυχαίνει τρίτο γκολ με τον Καϊσίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 1-3. Ο Πανθρακικός απάντησε τρία λεπτά αργότερα και από το σημείο εκείνο μέχρι το τελικό σφύριγμα, κέρδισαν πολλά φάουλ γύρω από τη μεγάλη περιοχή του Βενετικίδη, Ωστόσο, η άμυνα της “Βασίλισσας” άντεξε και οι βαλίτσες για το ταξίδι της επιστροφής περιελάμβαναν, εκτός των αποσκευών και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η σύνθεση της Βέροιας

Βενετικίδης, Τρούπκος (55′ Γκαλίτσιος), Χρυσόπουλος, Ταλέμπορας, Κουτσούκης, Τζίρος, Καγκελίδης, Παπακωνσταντίνου (60′ Καραγιάννης), Φωτόπουλος (75′ Γκουτζιλίκας), Καϊσίδης (71 λ.τ. Κανδηλίδης), Πετρούσης (76′ Γαλατσίδας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected