K20 - K17 - K15

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 – ΑΕΛ Καλλονής Κ20 (2-1) Για 90′ ο Πασχάλης

Χωρίς τίτλοΣπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα Νέων Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας της Καλλονής, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League

Η καλή ως τώρα παρουσία της ομάδας της Ηπείρου, μετουσιώθηκε σήμερα σε νίκη, τη δεύτερη στο πρωτάθλημα. Αν και οι παίκτες του ΠΑΣ έμειναν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής άνοιξαν το σκορ 0-1 στο 35’ όταν ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. Η αντίδραση του ΠΑΣ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ ο Κοζάκης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 80’ ο Αλεξίου με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Γιαννιώτες, γράφοντας το 2-1. Στο 84’ η Καλλονή έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάλλη, ο οποίος απέκρουσε εκτός περιοχής με τα χέρια.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Βαλμάς (60’ Τζάλλας), Φίλιος, Τάχιας, Αλεξίου, Πανταζής (66’ Μπιστιόλης), Γιάκος, Κοζάκης, Βασιλείου (89’ Μανιφάβας), Αναστασιάδης, Πασχάλης

ΑΕΛ Καλλονής Κ20 : Μάλλης, Αγριμάκης, Βαγγελάκης, Γιαζιτζόγλου, Καραγιώργης, Κροτσίδας (46’ Γιούκαρης), Ξυδάς, Τριανταφύλλου, Σεφουλάι (46’ Γιώργου), Λαμπράκης, Γκαμάγκας (75’ Κίστα)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected