Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Η σειρά των Τζημογιάννη, Γεωργίου και Μουλόπουλου!

ffacd974425efc2324e5701fb428d361_LΜε τις αναμετρήσεις του Παναιγιάλειου με την Καλλιθέα και της Λαμίας με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική σε Νότο και Βορρά

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/10) διεξάγονται οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της Football League σε Αίγιο και Λαμία. Για τον Νότιο όμιλο, ο Παναιγιάλειος του Νίκου Τζημογιάννη υποδέχεται την Καλλιθέα στις 16.00 (από το OTE Sport 4 και το Onsports). Οι «μελανόλευκοι» μετά την εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στον Πανηλειακό θέλουν να πετύχουν την δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα και να διατηρήσουν την απόσταση των τριών βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ η Καλλιθέα αναζητά ακόμα το πρώτο της τρίποντο καθώς έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό.

Στον Βορρά, η «νεοφώτιστη» Λαμία του Θανάση Γεωργίου υποδέχεται την ΑΕΛ του Θανάση Μουλόπουλου στις 18.00 (από το OTE Sport 4 και το Onsports). Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα παραταχθεί «πάνοπλη» επιζητώντας τη νίκη ώστε αφενός να περάσει τους «βυσσινί» στη βαθμολογία κι αφετέρου να μείνει σε… απόσταση αναπνοής από Ζάκυνθο και Ηρακλή. Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί θέλουν το 3 στα 3 ώστε να διατηρηθούν στο… ρετιρέ χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected