Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Εθνικός Σερρών – Ηρακλής (1-2) Δύσκολη πλέον η πρόκριση για την ομάδα του Κουκόλη

1161126 (1)Στην κορυφή του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ηρακλής και θα παραμείνει εκεί αν του έρθει όπως θέλει το άλλο ματς του γκρουπ που διεξάγεται την Τετάρτη (Λεβαδειακός-Πλατανιάς).

Ο «Γηραιός» νίκησε 2-1 τον Εθνικό Σερρών εκτός έδρα, «καθαρίζοντας» από νωρίς το παιχνίδι, αν και στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του αγώνα. 

Με γκολ των Κυριακίδη (6’) και Πασά (22’) έβαλε από νωρίς την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη θέση του οδηγού, όμως η αποβολή του Αναστασόπουλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και το γκολ των γηπεδούχων στις αρχές του δευτέρου (Τσουβαλτσίδης 55’) έφερε άγχος. 

Τελικά, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης τη στιγμή που οι γηπεδούχοι –που τελείωσαν κι αυτοί με δέκα λόγω αποβολής του Κουκολη στο 81’- αποχαιρέτησαν το θεσμό. 

Εθνικός Σερρών : Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (83′ Δ. Παπαδόπουλος), Κουκόλης, Κωφοκότσιος (46′ Πολύζος), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης (46′ Τσιλούλης), Παναγιωτίδης, Δέντσας.

Ηρακλής : Λαδάς, Πουρτουλίδης, (62′ Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Πασάς, Μπουκουβάλας (46′ Στεφανίδης), Βαλεριάνος, Σμίλτος, Κυριακίδης, Τόσκας, Αγγελούδης (71′ Στάμου), Κασσός.



Το πρόγραμμα 
Εθνικός Σερρών-Ηρακλής 1-2 
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (29/10, 15.00) 

Η βαθμολογία 
Ηρακλής 4 
Πλατανιάς 3 
Λεβαδειακός 1 
Εθνικός Σερρών 0 

Επόμενη αγωνιστική 
Εθνικός Σερρών-Λεβαδειακός 
Πλατανιάς-Ηρακλής 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected