Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Τύρναβος – Αιγινιακός (2-1) Ήττα με ανατροπή για την ομάδα του Ζούρκου

170606Ο Τύρναβος φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την ηρωική αύρα της ημέρας και παρουσίασε… αντίστοιχο πρόσωπο κόντρα στον Αιγινιακό για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν κάποιο ιδιαίτερο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, όμως ο Φράνκο Ότα «χτύπησε» στο τέλος του πρώτου μέρους και άνοιξε το σκορ. 

Η συνέχεια δεν είχε την συνηθισμένη της τροπή. Αν και ο Αιγινιακός αναμενόταν να μπει μουδιασμένος στο δεύτερο ημίχρονο, άρπαξε αμέσως τα ηνία του ματς. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει τους αντιπάλους τους στο μισό του γηπέδου και η… τιμωρία δεν άργησε να έρθει. Στο 58’ ο Δερμιτζόγλου έκανε ο 1-1, με την συνέχεια να προμήνυε πως θα έρθει και άλλο γκολ από πλευράς Αιγινιακού. 

Κι όμως ήρθε ο κορυφαίος της αναμέτρησης και έκλεισε τα… φ-Ότα! Ο Αργεντινός ξανάφερε αέρα νίκης στην ομάδα του με γκολ στο 72’. 

Η συνέχεια δεν διευκόλυνε καθόλου τους γηπεδούχους. Ο Σολφερίνο δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του για 15 λεπτά, χωρίς τις καθυστερήσεις, με παίκτη λιγότερο. 

Η μεγάλη νίκη όμως ήρθε και πλέον ο Τύρναβος έχοντας φτάσει τους τέσσερις βαθμούς, θα περιμένει τον Αστέρα στο «σπίτι» του με σκοπό να πάρει την σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Τύρναβος : Πρίφτης, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Παληγεώργος (61′ Στεργιανός), Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης (66′ Μιλουτίνοβιτς), Ότα (78′ Σαμαράς), Σολφερίνο

Αιγινιακός : Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο (89′ Καζάκης), Δεμηρτζόγλου (71′ K. Aχαλινόπουλος), Πέντα, Πόποβιτς (71′ Ναουμτσέφσκι), Μπλάζεκ 



Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: 
Τύρναβος-Αιγινιακός 
(45′, 72′ Ότα / 58′ Δεμιρτζόγλου) 

Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (29/10 στις 17:15) 

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου: 
1. Τύρναβος 4 
2. Αστέρας Τρίπολης 3* 
3. Καλλονή 1* 
4. Αιγινιακός 0 

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο 

Επόμενη αγωνιστική: 
Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης 
Καλλονή-Αιγινιακός 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected