Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Δεν…μάσησε ο Πανιώνιος στο Καραϊσκάκη!

ocfp_panionios_Παρά το γεγονός ότι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού ήταν αλλαγμένη κατά τα 10/11 σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο ρυθμός από το παιχνίδι του έλειψε. Ισα-ίσα οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησαν άμεσα τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Αυτό ήρθε αρκετά νωρίς, μόλις στο 13′ από το φάουλ του Φορτούνη (για το οποίο φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ του Πανιωνίου Γιαννακόπουλος), ωστόσο από το 20′ και μετά ο Ολυμπιακός ανέκοψε το ρυθμό του και έδωσε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να ανέβει στο γήπεδο.

Μάλιστα, στην πρώτη καλή ευκαιρία τους στο παιχνίδι οι “κυανέρυθροι” έφτασαν στην ισοφάριση (με την κεφαλιά του Μητρόπουλου από τη σέντρα του Φούντα) και έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό ο οποίος δεν είχε πια καθαρό μυαλό.

Ο Μπουχαλάκης είχε δοκάρι στη συνέχεια, ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τους Κασάμι και Σιόβα αλλά το αγωνιστικό πρόσωπο του πρωταθλητή δεν βελτιώθηκε στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είχε μεν την πρωτοβουλία χωρίς όμως καθαρές φάσεις αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Διαμαντάκου στο 86′.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο contra.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected