Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Με τα δύο…πόδια στην επόμενη φάση η Βέροια!

d8213fd98542f3e004fff73ac3bf47c7_56503Φαίνεται, τελικά, ότι η κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας δεν ήταν παρά μια κακή παρένθεση στην εξαιρετική φετινή παρουσία της Βέροιας.

Η ομάδα της Ημαθίας πέρασε σαν σίφουνας από το Παγκρήτιο, επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη και σφράγισε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των αγώνων που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων.

Μια επικράτηση πέρα για πέρα δίκαιη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ναι μεν οι Ηρακλειώτες είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, πλην όμως δεν κατόρθωσαν να φανούν απειλητικού παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην πολύ καλά στημένη άμυνα της Βέροιας και από ένα σημείο και μετά προσπαθούσαν να τη διασπάσουν είτε με μακρινά σουτ είτε με τραβηγμένες ενέργειες που ήταν καταδικασμένες εν τη γεννέσει τους.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έχοντας εξασφαλίσει τα μετόπισθεν προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, κάτι που το πέτυχαν, αφού ήταν εξαιρετικά επικίνδυνοι κάθε φορά που έβγαιναν μπροστά.

Ευτύχησαν, μάλιστα, να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού, όταν στο 10’ από εκτέλεση κόρνερ και γυριστή κεφαλιά του Καταλά, ο Βεργώνης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα γκολ που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έπρεπε πλέον να κυνηγήσουν την ισοφάριση, κάτι που έκαναν αφήνοντας χώρους στους παίκτες της Βέροιας.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων ήταν κάτι περισσότερο από εμφανή και όλα έδειχναν ότι αν μια ομάδα πετύχαινε γκολ, αυτή θα ήταν και πάλι η Βέροια.

περισσότερο ρεπορτάζ και οι συνθέσεις στο a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected