Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Μπορούσε την ένσταση με Άρη αλλά…

kastoria2014_610x400

Αν και είχε δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη «στα χαρτιά» (κάνοντας ένσταση για τις εμφανίσεις των κιτρίνων), η Καστοριά ξεκαθάρισε πως δεν θα προβεί σε ενέργειες που δεν εκφράζουν την ιστορία της.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΓΣΚαστοριάς γνωστοποιεί πως παρότι είχε τη δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι του Σαββάτου στα χαρτιά (τόσο πριν την έναρξη όσο και μετά τη λήξη του ματς) για τις στολές με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα του Άρη αγωνίστηκε (γεγονός που χρεώνεται ως υπαιτιότητα των γηπεδούχων) δε κατέθεσε ένσταση με την οποία είχε τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την ομάδα μας, που παρότι στο πρόσφατο παρελθόν της έχουν αφαιρέσει τους βαθμούς της νίκης σε αγώνα που κέρδισε εντός των αγωνιστικών χώρων δε προτίθεται να προβεί σε ανάλογες πράξεις.

Το ήθος, η δυναμική και το πρεστίζ του συλλόγου μας έχει αποδείξει διαχρονικά πως η Καστοριά αναγνωρίζει την ήττα και ταυτόχρονα ξέρει να νικά μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected