Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΕΠΟ – Διευκρινήσεις για τις ισοβαθμίες στους ομίλους του Κυπέλλου

2544401a3df02e2bc9cb76891881b0a3_LΟ πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης μίλησε για τις ισοβαθμίες στο θεσμό του Κυπέλλου ξεκαθαρίζοντας τον κανονισμό.

Συγκεκριμένα, είπε στον Sentra FM:

«Όχι, δεν υπάρχει θέμα συνεδρίασης για να διευκρινιστούν τα κριτήρια. Το θέμα προέκυψε λόγω του ότι είχα πει χθες ότι επειδή ήμουν απροετοίμαστος και δεν είχα διαβάσει τον κανονισμό ξεκάθαρα μιας και έχει κάποιες τροποποιήσεις φέτος και δεν θυμόμουν λεπτομέρειες της προκήρυξης, είπα ότι μέσα στην εβδομάδα θα κάνουμε κάποια συγκέντρωση όλοι οι φορείς, είτε οι νομικοί που χρειάζονται είτε άτομα της Ομοσπονδίας και εγώ για να δούμε αν υπάρχει ασάφεια.

Όμως το έψαξα σήμερα και δεν υπάρχει ασάφεια, αλλά καλού-κακού την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια επιτροπή που θα κάνει διευκρινίσεις για την επόμενη φάση, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Στις ισοβαθμίες ισχύει ότι πρώτα μετρούν οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια, μετά τα γκολ στα μεταξύ τους και μετά η καλύτερη επίθεση συνολικά. Εκεί ήταν λίγο η παρερμηνεία. Αν και τότε δεν υπάρχει κατάταξη, θα οδηγηθούμε σε μπαράζ. Εκεί έχουμε θέμα γιατί δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Ας ελπίσουμε ότι δε θα υπάρξει μπαράζ».

Οσο για την κλήρωση της επόμενης φάσης, όπου οι 8 πρώτοι των ομίλων θα αντιμετωπίσουν τους 8 δεύτερους, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει πρόβλεψη να μη συμπέσουν ξανά ομάδες από τον ίδιο όμιλο. Θα γίνει κλήρωση, ό,τι βγάλει η κλήρωση».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected