Κατηγορίες
Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (0-0) Νέα γκέλα του “Θρύλου”, “φωνάζει” ο Αστέρας για Σπάθα

1164413

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε… παλικαρίσια ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στον Ολυμπιακό με τους Αρκάδες να έχουν έντονα και δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Σπάθα – Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι με την αποβολή του Μάσα στο 42’.

Πυρ και μανία με την διαιτησία του Πειραιώτη ρέφερι ήταν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας διαιτητής ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, μια και η απόφασή του να αποβάλει τον Πάμπλο Μάσα στο 42ο λεπτό θεωρείται… τραβηγμένη, καθώς ο Αργεντίνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη, κάρτα, σε φάση που γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος με τον Ηλία Σπάθα να θεωρεί πως έκανε «θέατρο». Πάντως, πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους… ξεσήκωσαν και οι υποδείξεις των βοηθών, κόπτοντας τις περισσότερες επιθέσεις των Αρκάδων ως οφσάιντ, αποφάσεις που δεν τους δικαιώνουν από το ριπλέι.

Μοιρασμένη… εκκίνηση, φωνές από εξέδρα

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα… πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν από την αρχή να πιέσουν και να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κοσίσκι, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Ωστόσο, μερικές λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ σε επιθέσεις των Αρκάδων προκάλεσαν έντονα παράπονα από την εξέδρα του Αστέρα, ένταση που πέρασε και στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές να διαμαρτύρονται στον Ηλία Σπάθα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η υπεροχή τους ήταν φλύαρη και η καλή αμυντική οργάνωση των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σημαντικά, με εξαίρεση τη φάση του 41ου λεπτού, όταν ο Μήτρογλου έπιασε στην κίνηση το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Χάλασαν οι… ισορροπίες

Στο επόμενο λεπτό, το ματς λίγο έλειψε να… τιναχθεί στον… αέρα. Ο Μασά βρέθηκε στο έδαφος, ο Σπάθας υπέδειξε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, θεωρώντας πως έκανε «θέατρο» και του έδειξε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα, μια φάση που προκάλεσε έντονα παράπονα για τους γηπεδούχους, μια και η πρώτη που είχε δεχθεί ο Αργεντίνος στα πρώτα λεπτά, θεωρήθηκε… τραβηγμένη, κλωτσώντας την μπάλα έπειτα από υπόδειξη.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected