Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Ρόμα και Βόλφσμπουργκ με κάλυψη

bayern_dortmund_1Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ξεχωρίζει, αναμφίβολα, το ντέρμπι στη Γερμανία ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και η σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρόμα για τη Serie A, ενώ στην ελληνική Σούπερλιγκ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στο δυνατό Αστέρα. Από εκεί και πέρα, η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο μπασκετικό κουπόνι.

Διαβάστε στο Betarades.gr τα αναλυτικά previews όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Παράλληλα, από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ το Live Betting, η πιο κερδοφόρα κατηγορία προγνωστικών του Betarades.gr, σας κρατάει σε ένταση με παράλληλο σχολιασμό των στοιχημάτων στο Live Chat με τον Tipster προγνωστικών του site.

Η Ρόμα τον πρώτο λόγο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον αγώνα Νάπολι – Ρόμα για το Καμπιονάτο, με την πρότασή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet, το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αήττητη παραμένει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Serie A η Νάπολι. Σε αυτές το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στον αντίποδα, στις νίκες επέστρεψε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς γκολ στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια η Ρόμα. Το συγκρότημα του Ρούντι Γκαρσία επικράτησε εύκολα με 2-0 της Τσεζένα στο «Ολίμπικο», εκμεταλλευόμενο πλήρως την ήττα της Γιουβέντους από την Τζένοα πιάνοντάς τη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κανονικά στην αποστολή της Ρόμα για τη σημερινή, δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νάπολι βρίσκεται ο Μανωλάς, η συμμετοχή του οποίου θεωρούνταν αμφίβολη.

asteras_olympiakos_carousel

Βόλφσμπουργκ με κάλυψη

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ, στον οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.83. Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε την προηγούμενη βδομάδα με εντυπωσιακό τρόπο η Στουτγκάρδη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 5-4 εκτός έδρας. Η σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση για το συγκρότημα του Άρμιν Βεχ δεν ήρθε αναίμακτα, καθώς ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, την ξέφρενη πορεία της συνέχισε η Βόλφσμπουργκ καθώς πλέον παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας πέντε σερί νίκες! Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ντίτερ Χέκινγκ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς επί των Άουγκσμπουργκ (1-0 εντός έδρας), Φράιμπουργκ (2-1 εκτός έδρας) και Μάιντς (3-0 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα, ενώ επικράτησε της Κράσνονταρ 4-2 εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τέλος, πήρε την πρόκριση από το 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας εύκολα 4-1 της Χαϊντενχάιμ.

Δε χάνει η Πενιαφέλ

Συνεχίζουμε με πορτογαλικό πρωτάθλημα, με την επιλογή μας να είναι το «1Χ» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Πενιαφέλ – Εστορίλ. Από τις νίκες απέχει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας η Πενιαφιέλ. Μετά από αυτή που σημείωσε κόντρα στη Βιτόρια Σετούμπαλ, πριν από τέσσερις αγωνιστικές, το συγκρότημα του Ρουί Κουίντα πήρε ένα βαθμό κόντρα στη Μορεϊρένσε (0-0 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-0 εντός έδρας) και Ρίο Άβε (3-2 εκτός έδρας). Η Εστορίλ από την πλευρά της, μετράει τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Χοσέ Κουσέιρο ήρθε ισόπαλο με αντίπαλο τη Ζιλ Βιθέντε (1-1 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τη Μπελενένσες (2-1 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Βαρζίμ (2-1 εκτός έδρας), ενώ κάτι ανάλογο συνέβη για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ από τη Ντινάμο Μόσκας (2-1 εντός έδρας). Ο προπονητής της Εστορίλ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε παραδέχτηκε πως η κατάσταση δεν είναι τόσο καλή στο σύλλογο, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ισόπαλο το ημίχρονο στα «Περιβόλια»

Από τη Σούπερλιγκ, επιλέγουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση του Πλατανιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Πλατανιάς σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί προέρχονται από δύο σερί νίκες για τη Σούπερλιγκ κόντρα σε Ξάνθη (1-0) και Κέρκυρα (1-2 εκτός έδρας), το παράδοξο όμως είναι ότι δεν άξιζαν καμία εκ των δύο! Εναντίον της Θρακικής ομάδας «έκλεψαν» τη νίκη, καθώς οι αντίπαλοι είχαν 4-5 κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και κόντρα στην Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα. Μεσοβδόμαδα ο Γιάννης Χριστόπουλος παρέταξε την ομάδα του με σημαντικές αλλαγές και έτσι ήρθε η εκτός έδρας ήττα απ’ τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο. Σε ανοδική πορεία ο ΠΑΣ Γιάννινα, από την άλλη, προέρχεται από τρία σερί θετικά αποτελέσματα και δείχνει ότι η ήττα απ’ τη Βέροια αποτέλεσε κακή παρένθεση. Οι Ηπειρώτες πήραν δύο «ηρωικές» ισοπαλίες με Καλλονή εντός έδρας (0-0) και ΠΑΟΚ εκτός έδρας (1-1) για Σούπερλιγκ και Κύπελλο αντίστοιχα, αποτελέσματα που τους ανεβάζουν την ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου (0-1). Αμφίρροπο το ματς σήμερα στα «Περιβόλια» και η ισοπαλία στο ημίχρονο έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

napoli_roma_carousel

Προβάδισμα για Σαμπαντέλ

Περνάμε στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, από όπου έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» σερ απόδοση 2.00 στον αγώνα Σαμπαντέλ – Μιράντες. Η μεσοβδόμαδη εντός έδρας συντριβή από τη δυνατή Σεβίλλη (1-6) στο πλαίσιο του Κόπα ντελ Ρέι ήρθε να «κολλήσει» στις απανωτές ήττες από Χιρόνα (0-2 εντός) και Μαγιόρκα (1-0 εκτός) σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ο προπονητής, Μικέλ Όλμο, συνεχίζει να βρίσκεται υπό κρίση, με τον αντιπρόεδρο Ιγκνάσι Λούκεθ να δηλώνει χαρακτηριστικά μεσοβδόμαδα: «Η διοίκηση δεν έχει προγραμματίσει την αντικατάσταση του κόουτς. Στο ποδόσφαιρο, όμως, τα αποτελέσματα είναι αυτά που… οδηγούν σε αποφάσεις». «Τελικός» το σημερινό ματς για τη Σαμπαντέλ και το δίνει απέναντι στη Μιράντες, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα όταν… απομακρύνεται από το «Αντούβα». Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο ήττες στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα μείνει «άσφαιροι» σε αυτή την τετράδα αγώνων. Οι δύο νίκες τους στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχουν επιτευχθεί αμφότερες εντός έδρας (2-0 επί Νουμάνθια, 3-2 επί Αλμπαθέτε).

Over στη Ρόδο

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με μία πρόταση από το μπάσκετ, η οποία είναι το Over 148.5 πόντοι στον αγώνα Κολοσσός Ρόδου – Πανελευσινιακός. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Από τα δεδομένα που ισχύουν στην Α1 πάρα πολλές ομάδες θεωρητικά κινδυνεύουν με υποβιβασμό οπότε οι προσπάθειες πρέπει να είναι σοβαρές από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Ο Πανελευσινιακός έχει δώσει δείγματα πολύ επιθετικής ομάδας. Κατάφερε και έβγαλε καλά σκορ με άκρως αμυντικές ομάδες όπως ο Άρης, η Κηφισιά και ο Απόλλων. Τα σκορ σε αυτά τα παιχνίδια ήταν 70-78, 82-91 και 68-79 αντίστοιχα. Ο Κολοσσός έχει παρόμοια συμπεριφορά. Νίκησε τον Πανιώνιο 92-76, ηττήθηκε στο ΣΕΦ 65-93 αλλά στάθηκε πάρα πολύ καλά επιθετικά μέχρι να καταρρεύσει και το ίδιο έγινε και όταν υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε 61-81 απλά δεν κατάφερε να σκοράρει τίποτα στην τελευταία περίοδο. Καλό το Over 148.5 για ένα ζεύγος που θα τρέξει. Αν γίνει καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες διεκδικήσουν στα ίδια τη νίκη το Over 148.5 ενισχύεται.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected