Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-3

DSC_0623Το…χρέος του έκανε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον ουραγό ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος όμως ήταν (τηρουμένων των αναλογιών) εξαιρετικός, εμφάνισε πολύ θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και αν υπήρχε η εμπειρία στο ρόστερ, σίγουρα η θέση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, θα ήταν πολύ πιο ικανοποιητική. Από την άλλη πλευρά, ο ισχυρός και φέτος “δικέφαλος” της Αλεξάνδρειας, παρά το γεγονός πως δεν έθελξε με την απόδοση του, είχε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με σκορ 0-3.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ πήρε “κεφάλι” στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 13′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι γηπεδούχοι δεν έδιωξαν όπως θα έπρεπε τη μπάλα και ο Γιώργος Μαρτσέλος που έγινε κάτοχος στη γωνία της μεγάλης περιοχής, με δυνατό ευθύβολο σουτ σημάδεψε τα δίχτυα του Κωνσταντινόπουλου, ανοίγοντας το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την επιθετική τους δραστηριότητα και αφού δημιούργησαν μια καλή στιγμή στο 21′ σε σουτ του Θανάση Κίτσα, στο 28′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Διαμαντή Λαδά, ο οποίος δέχτηκε την ασίστ του Θανάση Κίτσα και με συρτό σουτ από μέση απόσταση έκανε το 0-2.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι την ανάπαυλα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σταδιακά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν κάποια μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθούν να βγουν με αξιώσεις στα καρέ του Θεοδώρου, ο οποίος επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ μετά από απουσία τριών αγώνων. Ένα καλό σουτ του Κουκλανιώτη λίγο πριν την ανάπαυλα δεν ανησύχησε τον έμπειρο τερματοφύλακα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά των δύο γκολ να τις χωρίζει.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε ένα πιο γρήγορο τέμπο, με τους γηπεδούχους να ρισκάρουν περισσότερο και τους φιλοξενούμενους, με το γνωστό τρόπο παιχνιδιού τους, να είναι πάντα απειλητικοί στις επιθέσεις τους. Στο 65′ κατόρθωσαν μάλιστα να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Θανάση Κίτσα, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά και ενώ ο Κωνσταντινόπουλος είχε αποκρούσει αρχικά το σουτ του επιθετικού του “δικεφάλου”της Αλεξάνδρειας.

10174947_1544627299086866_6740462839563270492_n

Στη συνέχεια και ενώ απέμεναν 30 περίπου λεπτά, το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και να χάνονται εντυπωσιακές ευκαιρίες εκατέρωθεν (Κουκλανιώτης σε τετ-α-τετ για τους γηπεδούχους, Θανάσης Κίτσας και Λαδάς για τους φιλοξενούμενους, με τον Κωνσταντινόπουλο να λέει “όχι”). Στο διάστημα αυτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νίκος Δαληγκάρος για τους γηπεδούχους ενώ στο 78′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Δημήτρης Χαρισούδης και είχαν ήδη πραγματοποιηθεί οι τρεις αλλαγές.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Κωνσταντινόπουλος, Τζιλόπουλος, Παπαδόπουλος Ρ., Ιατρόπουλος, Παντέλογλου, Κουκλανιώτης, Αγγελίνας Γ. (46′ Δαληγκάρος Ν.), Πετσάκου (46′ Καρασαββίδης), Ευθυμίου, Δημούλτσης, Σκουμπόπουλος (65′ Θυμιόπουλος)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Μπουκλάς Γ.Α., Μπουκλάς Γ.Ε. (68′ Μπουκλάς Αλ.), Θεοδώρου Κυρ., Μπουκλάς Ανδ., Λαδάς, Κούκλας, Χαρισούδης, Κίτσας Θ., Μαρτσέλος (74′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Σ. (57′ Κίτσας Δ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected