Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Διαιτησία

Πέτρος Κωνσταντινέας – Μίλησε για χρηματοδότηση κομμάτων από προέδρους!

55FCFBF2CFB39112CF3808DF9D2A93D4«Χείμαρρος» εμφανίστηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο πρώην διαιτητής έκανε λόγο για χρηματοδότηση κομμάτων από προέδρους μεγάλων ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, ούτε λίγο ούτε πολύ διακοσμητικό στοιχείο τον Χιου Ντάλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους ορισμούς Σπάθα στην Τρίπολη και Δημητρόπουλου στο Ηράκλειο: «Δεν μου κάνουν εντύπωση τα ονόματα, αλλά οι διαιτησίες. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε. Όχι τα ονόματα αλλά τις διαιτησίες. Έχω περάσει και εγώ από αυτό το μεταίχμιο. Είναι κακό να καταδικάζουμε διαιτητές χωρίς να τους δούμε πρώτα, άσχετα τί έχουν κάνει στο παρελθόν γιατί δημιουργείται κλίμα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν προκαταλήψεις, πράγμα το οποίο μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι ενώ υπάρχουν νέα παιδιά-διαιτητές με ταλέντο, δεν υπάρχουν οι προσωπικότητες. Έχω πει και παλαιότερα πριν 4-5 χρόνια, ότι αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση δεν θα γίνει τίποτα, και ακόμη το πιστεύω. Χρειάζεται μια Θάτσερ η Ελλάδα για να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα προσώπου του πρωθυπουργού. Το θέμα είναι ότι ανέκαθεν οι πρόεδροι είναι και χρηματοδότες των βουλευτών και των κομμάτων και έτσι υπάρχει μια αλυσίδα και δεν μπορούν να τους χαλάσουν χατίρι. Είναι κοινό μυστικό αυτό».

Για τον Χιου Ντάλας: «Δεν διοικεί ο Ντάλας. Κρατήστε αυτό που θα σας πω. Ο Ντάλας είναι αφορμή για να προωθηθεί ένας τοπ κλας διαιτητής και θα πουν μετά ότι έγινε λόγω Ντάλας. Αυτή που διοικεί είναι η ΕΠΟ. Λογικό δεν είναι; Το θέμα είναι ποιος διοικεί την ΕΠΟ. Ας το κρίνει ο κόσμος. Εγώ θα πω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πέτρου Κωνσταντινέα στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style
πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected