Κατηγορίες
Super League 1

Στέλιος Μαραγκός – Εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της Super League

a3368afa6f3b22e4fee551c46f68312e_LΣτην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας μίλησε ο Στέλιος Μαραγκός. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας αναφέρθηκε στους στόχους της επτανησιακής ομάδας, αλλά και στις δικές του φιλοδοξίες, από τις οποίες ξεχωρίζει η επιθυμία του ν’ αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο μέχρι τα 40 του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέλιου Μαραγκού:

-Ποιος είναι ο στόχος του ΑΟΚ για την φετινή περίοδο;

«Στόχος μας είναι η παραμονή και θα τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η ομάδα φέτος στη Super League, ώστε να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να ισχυροποιηθεί και να μονιμοποιηθεί στο υψηλό επίπεδο».

-Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να αγωνιστείς στον ΑΟΚ;

«Με έπεισαν οι άνθρωποι, που πλαισίωναν την ομάδα. Τον κ. Γρηγορίου τον ήξερα από τη Δόξα Δράμας, όπου είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, οπότε γνώριζα με ποιον έχω να κάνω. Και κατά δεύτερον, μίλησα με τον πρόεδρο, άκουσα το πλάνο και πείστηκα…».

-Επόμενος αγώνας με τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε για να καταφέρετε να πάρετε τους τρεις βαθμούς της νίκης;

«Το θεωρώ δύσκολο παιχνίδι. Αν δεν το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, θα την πατήσουμε, γιατί οι παίκτες της Νίκης παίζουν με… άγνοια κινδύνου, δίχως να έχουν να χάσουν κάτι. Κι αυτό καθιστά την ομάδα επικίνδυνη. Εμείς πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί, πιο αποτελεσματικοί και να μη σπαταλήσουμε ευκαιρίες, όπως στο τελευταίο παιχνίδι».

-Είστε ικανοποιημένοι με τη συγκομιδή των δέκα βαθμών στις πρώτες επτά αγωνιστικές;

«Θα μπορούσαμε να έχουμε 2 ή 3 βαθμούς ακόμη. Με την Ξάνθη αξίζαμε τη νίκη, με τη Βέροια τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα τη φέρω εγώ, το παιχνίδι με την Καλλονή χάθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Πλατανιά ήμαστε πολύ άτυχοι…».

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Δεν κάνω σχέδια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου έρθουν τα πράγματα. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το… φέτος! Όπου ο στόχος και η επιθυμία μου είναι να σωθεί η ομάδα γρήγορα. Για το μέλλον, βλέπουμε. Αν είσαι εργατικός και ταπεινός, τότε όλα θα έρθουν όπως πρέπει. Ένας μακροπρόθεσμος στόχος, πάντως, που έχω, είναι να παίζω μέχρι τα 40, σε υψηλό επίπεδο! Βλέπω παίκτες, μεγάλους σε ηλικία να αγωνίζονται και τους ζηλεύω…».

-Θα ήθελες να αγωνιστείς κάποια στιγμή στο εξωτερικό;

«Ναι, σίγουρα. Έχω την περιέργεια να γνωρίσω νέα πράγματα, παραστάσεις, συνθήκες εργασίας, νοοτροπίες. Θα το έκανα με ευχαρίστηση…».

-Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σας σημείο ως ομάδα και σε ποιο τομέα πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιωθείτε;

«Η ομάδα είναι καλή πολύπλευρα, σε πολλά κομμάτια της. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από το καλοκαίρι μέχρι και τούτη τη στιγμή. Το πιο δυνατό σημείο μας, νομίζω ότι είναι η ομοιογένεια, είμαστε σαν οικογένεια. Ο ένας τρέχει να καλύψει τον άλλο, υπάρχει θέληση. Θα πρέπει, όμως, να προσέξουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί στις λεπτομέρειες δεχτήκαμε ή δεν πετύχαμε ένα γκολ, που μας κόστισε. Είναι και θέμα ατυχίας…».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΑΟΚ;

«Τον θέλουμε δίπλα μας. Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μας χαροποίησε πολύ η παρουσία του, γέμισε το γήπεδο. Εμείς θα δίνουμε το καλύτερο δυνατό, κάθε αγωνιστική, ώστε να μένουν ικανοποιημένοι και να είναι σίγουροι ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί…».

-Τι συμβουλή θα έδινες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές;

«Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη συμβουλή… Ταπεινότητα κι εργατικότητα. Τουλάχιστον εγώ, αυτό ακολουθώ τόσα χρόνια…».

-Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;

«Από μικρός ήθελα να γίνω στρατιωτικός! Ίσως, επειδή έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα εθνικά θέματα της χώρας, αλλά και γενικότερα της δύσκολης καθημερινότητας, που βιώνουν οι Έλληνες…».

-Ποια τα χόμπι σου, εκτός ποδοσφαίρου;

«Το μποξ! Αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω για προπόνηση συχνά. Το κάνω κυρίως στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών…».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected