K20 - K17 - K15

Βέροια Κ15 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ15 1-1

DSCN8839Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου του Αγίου Γεωργίου, ανάμεσα στην Κ15 της Βέροιας με την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις με τους Ηπειρώτες, σε μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ15 της Super League. 

Το πρώτο 45λεπτο ανήκει στους φιλοξενούμενους, που μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι “κυανόλευκοι” σημάδεψαν στο 24′ το δοκάρι του Βενετικίδη, ενώ είχαν και μία ακόμη καλή στιγμή με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν σημάδεψε σωστά από πλεονεκτική θέση. Στο διάστημα αυτό, η Βέροια είχε μια καλή ευκαιρία με τον Πετρούση, σε ένα στείρο όμως πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν δίχτυα.

Κάτι που έκαναν αμφότερες στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει την…αρχή στο 48′ με ωραίο σουτ του Λιάπη εκτός περιοχής, για να έρθει η απάντηση στο 52′ από τη “βασίλισσα” , με “δράστη” τον Φωτόπουλο ο οποίος με εντυπωσιακό βολ-πλανέ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Πατσιούρα φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το παιχνίδι απέκτησε δραματική μορφή με τη Βέροια να πιέζει την αντίπαλη άμυνα και τον ΠΑΣ να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Βενετικίδη. Παρά τις προσπάθειες των Πετρούση (δις), Φωτόπουλου και Καϊσίδη αλλά και το εντυπωσιακό σουτ του Λιάπη στο 61′, το αποτέλεσμα παρέμεινε όπως διαμορφώθηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση του 50ου λεπτού στην αναμέτρηση.

Συνθέσεις

Βέροια Κ15 : Βενετικίδης, Τρούπκος (65′ Σαρηγιαννίδης), Χρυσόπουλος, Ταλέμπορας, Κουτσούκης, Τζίρος (52′ Σερέτης), Καγκελίδης, Πετρούσης, Καϊσίδης, Παπακωνσταντίνου (62′ Γκαλίτσιος), Φωτόπουλος (79′ Καραγιάννης)

ΠΑΣ Γιάννινα Κ15 : Πατσιούρας, Μπούτλας, πότσης (72΄Οικονόμου), Μπελλάς, Μερκουριάδης (55΄Σδούκας), Λάγκας, Λούλης, Λιάσος, Χωραβάτης (44΄Ντάγκας), Παπαδόπουλος Κ. (62΄Παπαδόπουλος Ε.), Λιάπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected