Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Κοζάνη 1-1

AXILLEASΚαλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις για τις δυο ομάδες στη Νεοκαισάρεια. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή με τους παίκτες της Κοζάνης όμως να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα 0-0 με την μεγάλη ευκαιρία να τη χάνει ο Αχιλλέας όταν στο 43΄ μπήκε ο Μακράκης μέσα στην περιοχή του Σταματόπουλου κι αφού πέρασε όποιον βρήκε, πάσαρε στον αμαρκάριστο Παναγιωτίδη, τον οποίο πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Ντούκα, βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

Έτσι πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες και με το ξεκίνημα του 2ουμέρους ο Αχιλλέας άνοιξε το σκορ όταν σε φάουλ που εκτέλεσε ο Παυλίδης από αριστερά, ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων δε κράτησε πολύ αφού λίγο αργότερα σε σέντρα που έγινε από δεξιά μέσα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, ο Γκέκα έκανε καρφωτή κεφαλιά που κατέληξε στη ρίζα της δοκού του Σακελλαρίδη και στην επαναφορά της ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε» με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις τις οποίες όμως να μην μπορούν να αξιοποιήσουν πετυχαίνοντας κι άλλα τέρματα.

14-15-3h-art-koz-kozani-endekada-640x360

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 85΄όταν ο Αχιλλέας πέτυχε τέρμα  και ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης κι ενώ (όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι) το γύρισμα με το κεφάλι έγινε προς τον Παυλίδη από παίκτη της Κοζάνης πριν σκοράρει ο Δημητρίου, ενώ διαμαρτυρίες είχαμε και στο 20΄όταν ανατράπηκε πριν μπει μόνος του στη μεγάλη περιοχή της Κοζάνης ο Παναγιωτίδης χωρίς όμως να υποδειχθεί κάτι από βοηθό και διαιτητή.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Δημητρίου, Οικονόμου (82΄Ραπτόπουλος), Τσαγκαράκης, Μακράκης, Καραγκούνης (75΄Γασπαράτος), Παυλίδης, Παναγιωτίδης (63΄Νάκας).

Κοζάνη  : Σταματόπουλος, Ντούκα (46΄Ηλίας), Ματούλας (75΄Αλιατίδης), Μπιμπίρης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάι (83΄Ζιγκερίδης), Γκέγκα, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος  Κ.

*με στοιχεία από το pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected