Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – Βατανιακός 3-1

hgfhgΗ Αναγέννηση του Ηλία Μαγκάκη νίκησε στο δημοτικό στάδιο της Άρτας τον Βατανιακό με 3-1 και έπιασε στην πρώτη θέση τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τα Τρίκαλα, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι με Κοζάνη και Πύρασο αντίστοιχα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, με πολλά φάουλ και μόλις μία καλή φάση, αυτή της Αναγέννησης στο 3΄ με τον Σιδέρη. Στην επανάληψη η Αρτινή ομάδα μπήκε δυνατά και στο 49΄ έφτασε στο 1-0, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δημουλιάς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζήμα. Πέντε λεπτά μετά (54΄) ο Γεωργίου με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0 για την Αναγέννηση. Στο 74΄ η Αναγέννηση που ήταν καλύτερη στο β΄ ημίχρονο είχε δοκάρι με κοντινή προβολή του Γούλα και στο 76΄ ο Βατανιακός μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ του Μηλιόρδου. Το τελικό 3-1 για την Αναγέννηση σημείωσε ο Γούλας στο 80΄ με εξαιρετική κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου.

Διαιτητική τριπλέτα από την Ημαθία οι κ.κ.  Μαρόπουλος, Κελεσίδης και Γιάντσης

Συνθέσεις

Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Σιδέρης (46΄ Λαζαρίδης, λ.τρ. 71΄ Κολιούλης), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (46΄ Τάσσος), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Δημουλιάς.

Βατανιακός : Τζήμας (λ.τρ. 73΄ Παπαϊτης) Τάχος, Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πιριτζάους, Σκούρτι, Κάρτσαμπας, Μποστάντλι (61΄ Κυπαρίσσης), Δαδάκος, Ποτουρίδης, Βραχνός (67΄ Μηλιόρδος).

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected