BET

Betarades.gr – Η Κυριακή των γηπεδούχων!

city_united_carouselΜία ακόμη Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο και στοίχημα έχουμε μπροστά μας. Στο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τη Σίτι να υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ. Σημαντικά ματς και στη Σούπερλιγκ, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη με στόχο να ξεφύγει πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα, πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν σε όλα τα πρωταθλήματα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, αλλά και να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία Ελλάδοςκαι των υπολοίπων πρωταθλημάτων όλων των χωρών. Παράλληλα, από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ το Live Betting, η πιο κερδοφόρα κατηγορία προγνωστικών του Betarades.gr, σας κρατάει σε ένταση με παράλληλο σχολιασμό των στοιχημάτων στο Live Chat με τον Tipster προγνωστικών του site.

Κερδίζει η Τορίνο

Αρχίζουμε τα προγνωστικά μας με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Τορίνο – Αταλάντα για την ιταλική Serie A. Δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Serie A μετράει η Τορίνο. Το συγκρότημα του Τζαμπιέρο Βεντούρα επικράτησε των Ουντινέζε και Πάρμα, ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Φιορεντίνα και ηττήθηκε από Νάπολι και Λάτσιο, από αμφότερες με 2-1 εκτός έδρας. Σήμερα, έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα ακόμη «τρίποντο», βρίσκοντας απέναντι του την Αταλάντα που δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Συγκεκριμένα, μόλις μία νίκη μετράει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στο διάστημα αυτό, το συγκρότημα του Στέφανο Κολαντουόνο πήρε τους τρεις βαθμούς επί της Πάρμα, μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Νάπολι και στις τρεις υπόλοιπες αναμετρήσεις γνώρισε ισάριθμες ήττες από Γιουβέντους (3-0 εντός έδρας), Σαμπντόρια (1-0 εκτός έδρας) και Ουντινέζε (2-0 εκτός έδρας).

«Τρίποντο» ο Παναιτωλικός

Συνεχίζουμε με έναν ακόμη «Άσσο», αυτή τη φορά από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Παναιτωλικός – Σκόντα Ξάνθη, σε απόδοση 2.00. Κύπελλο τέλος για τον Παναιτωλικό, που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Η ήττα με 3-1 «σφράγισε» τον αποκλεισμό για τους Αγρινιώτες, που ούτως ή άλλως είχαν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας απ’ τα Χανιά. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μάκη Χάβου την περασμένη εβδομάδα πήρε επιτέλους την πρώτη της νίκη για φέτος με 3-1 επί του Πανθρακικού. Δίκαιη η επικράτηση για την ομάδα του Αγρινίου, ήταν αποφασιστική και αποτελεσματική, φάνηκε ξεκάθαρα ότι το ήθελε περισσότερο απ’ τον αντίπαλο. Κόντρα στον ΟΦΗ την Πέμπτη η Ξάνθη… κατάφερε να χάσει 1-0, σ’ ένα ματς που είχε τουλάχιστον 3-4 κλασικές ευκαιρίες, πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά και δοκάρι στις καθυστερήσεις! Την περασμένη Δευτέρα όλα πήγαν καλά για τους Θρακιώτες, οι οποίοι έκαναν το αυτονόητο και επικράτησαν της Νίκης Βόλου για τη Σούπερλιγκ. Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές, οι οποίοι είχαν φάσεις και ρυθμό επιθετικά, μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 7 λεπτά είχαν «καθαρίσει» με τα γκολ των Κλέιτον και Σολτάνι. Σήμερα, όμως, δοκιμάζονται σε μία δύσκολη έδρα και η ομάδα από το Αγρίνιο έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

pao_atromitos_carousel

Προβάδισμα η Κολωνία

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα στον αγώνα Κολωνία – Φράιμπουργκ, με την επιλογή μας να είναι και εδώ ο «Άσσος» σε απόδοση 2.00. Μετά τις τρεις ήττες που υπέστη από Ανόβερο (1-0 εκτός έδρας), Μπάγερν Μονάχου (2-0 εντός έδρας) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-2 εκτός έδρας), η Κολωνία πήρε έξι βαθμούς στις αναμετρήσεις κόντρα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-1 εντός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (1-0 εκτός έδρας), φτάνοντας τους 12 πόντους που την κατατάσσουν στη 10η θέση της κατάταξης. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ συνεχίζει χωρίς νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα. Το συγκρότημα του Κρίστιαν Στράιχ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει «τρίποντο», γεγονός που την κατατάσσει στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Επιστρέφει στις νίκες η Μαρίτιμο

Επόμενη… στάση η Πορτογαλία και η αναμέτρηση Μαρίτιμο – Μορεϊρένσε, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00. Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες υποδέχεται σήμερα τη Μορεϊρένσε στην έδρα της η Μαρίτιμο. Το συγκρότημα του Λέονελ Πόντες υπέστη δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας από τις Πάκος Φερέιρα (3-2 εκτός έδρας) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-2 εκτός έδρας), μετρώντας δύο «τρίποντα», συνολικά, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Μορεϊρένσε, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ζιλ Βιθέντε, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων στους οποίους μετρούσε μία ήττα από τη Μπενφίκα (3-1 εκτός έδρας) και δύο ισοπαλίες με αντιπάλους τις Πενιαφέλ (0-0 εντός έδρας) και Ακαδέμικα (0-0 εκτός έδρας)

Δε χάνει η Σάρπσμποργκ

«Ανηφορίζουμε» στη Νορβηγία με την πρότασή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.10 στο ματς Βίκινγκ – Σάρπσμποργκ. Παραμένοντας χωρίς νίκη απ’ τις 16 Αυγούστου που σημαίνει οκτώ παιχνίδια χωρίς «τρίποντο», η Βίκινγκ έχασε σε αυτό το διάστημα την ευκαιρία να προσπαθήσει να βγει στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα κατρακύλησε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι δύο ισοπαλίες και η μία νίκη που πήρε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές επέτρεψαν στη Σάρπσμποργκ να πανηγυρίσει και μαθηματικά την παραμονή της και πλέον μπορεί άνετη και χωρίς άγχος να δώσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια για να τερματίσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, μπορούνε σήμερα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Βίκινγκ.

Betarades_1000x600

Με τη δύναμη της έδρας

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση του ιταλικού πρωταθλήματος, Βενέτσια – Βαρέζε, με την πρότασή μας να είναι η Βενέτσια με χάντικαπ -5.5 πόντους. Η Βενέτσια υποδέχεται την Βαρέζε σε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ. Η Βενέτσια παραδοσιακά βασίζεται στην στην έδρα της εκεί που φέτος έχει ήδη νικήσει πολύ εύκολα τη Ρόμα με 74-57. Η δεύτερή της νίκη ήταν στην πρεμιέρα στην έδρα της Αβελίνο με 76-71. Η Βαρέζε έχει πετύχει δύο νίκες επί Καντού και Πέζαρο όμως έχει ήδη αποδειχθεί ότι Καντού και Πέζαρο δεν είναι τίποτα σπουδαίο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Βενέτσια με την δύναμη της έδρας της μπορεί απόψε μια σχετικά εύκολη νίκη. Άλλωστε από πλευράς ρόστερ είναι ισχυρότερη της Βαρέζε με παίχτες όπως οι Βιτζιάνο, Όρτνερ, Πέριτς, Γκος και ο πολύπειρος Τόμας Ρες. Επιλογή λοιπόν η Βενέτσια -5.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected