Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Μετά τη Ρεάλ…σφαλιάρα και από τη Θέλτα! (vid)

9f1257fbf5971358e11fe387f05e6232_LΣτους δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της με 1-0 από τη Θέλτα στο «Καμπ Νου».

Η ήττα της Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δεν ξεπεράστηκε ακόμα στους Καταλανούς. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε φιλοξενούσε τη Θέλτα με στόχο τη νίκη που θα την κρατούσε στην κορυφή της βαθμολογίας και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Παρόλα αυτά οι «μπλαουγκράνα» υπέστησαν τη δεύτερή τους συνεχόμενη ήττα με θύτη αυτή τη φορά τη Θέλτα η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος επικρατώντας 1-0! Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, σημειώθηκε από τον Λαριβέι στο 55’ και η ομάδα της Γαλικίας κράτησε το προβάδισμα έως το τέλος του αγώνα.

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Μασεράνο, Ματιέ, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (66’ Τσάβι), Ραφίνια (66’ Πέδρο), Σουάρεζ, Μέσι, Νεϊμάρ.

Θέλτα : Σέρχιο Άλβαρεζ, Μάγιο, Σέρχι Γκόμες, Καμπράλ, Κάστρο, Κρον – Ντέλι, Ραντόγια, Ερνάντεζ (69’ Φερνάντεζ), Νολίτο (88’ Μαντίντα), Λαριβέι (75’ Τσαλρς), Ορεγιάνα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected