Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Λευκάδια 6-2

Χωρίς τίτλοΒαριά ήττα για την ομάδα της Ημαθίας, παρά το γεγονός πως πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην αρχή, προηγούμενη 0-2.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, ο Ρήγας Φεραίος όμως πέτυχε την ανατροπή με 4-2 στο πρώτο μέρος και κέρδισε τελικά εύκολα τα Λευκάδια με 6-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κρεββατάς που σημείωσε χατ τρικ στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο Βελεστίνο και μάλιστα δύο φορές. Στο 10ο λεπτό ο Αργύρης Μουρατίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 17ο ο Αντώνης Παρσόπουλοςζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα της Ημαθίας, γεγονός πως άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του ματς.

Στο 25′ σημειώθηκε η εξέλιξη που έφερε τα πάνω κάτω για την ομάδα της Ημαθίας καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αστέριος Κατσούλης και άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ισοφάρισαν μέσα σε ένα δίλεπτο, πέτυχαν την ανατροπή μέσα σε έξι λεπτά! Ο Μαλάκοςμείωσε σε 1-2 στο 26′ με σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από πάσα του Μπίκα και στο επόμενο λεπτό, ο Κρεββατάς έφερε το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Σπαθή, με γυριστό σουτ.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί… Στο 31ο λεπτό ο Μιχολίτσης με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Ρήγα που πριν βγει το ημίχρονο, έφθασε και σε τέταρτο γκολ. Ο Κρεββατάς πέρασε τον Γκίτκο, πλάσαρε και ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του. Τα άλλα δύο γκολ στην επανάληψη με τον Κρεββατά.

Ο 23χρονος επιθετικός, που βρήκε δίχτυα σήμερα τρεις φορές και για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, σκόραρε στο 52ο λεπτό με προβολή ύστερα από κόρνερ του Σπαθή και στο 65ο με κεφαλιά-ψαράκι μετά σέντρα του

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (72′ Γούτσος), Βουραζέρης (77′ Ζηρδέλης), Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνι, Μιχολίτσης, Μπίκας, Μαλάκος, Ζατσάι, Κρεββατάς (67′ Τσίπι).

Λευκάδια : Γκίτκος, Κατσούλης, Χουϊλουλίδης, Αθανασιάδης (43′ Γιώτας), Αργυρόπουλος, Τάσο, Γκελοσάνι, Μουρατίδης (68′ Ασλαμπάλογλου), Παρσόπουλος, Πέτκος (32′ Παπαδόπουλος), Σαρίδης.

*με στοιχεία από magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected