Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Με Σαραγόσα και Απόλλωνα Σμύρνης

Betarades_1000x600Μπαίνουμε σε εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ να κυριαρχούν το επόμενο τριήμερο. Έως τότε, όμως, το πρόγραμμα της Δευτέρας θα μας κρατήσει σε στοιχηματική εγρήγορση, αν και η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα υψηλά πονταρίσματα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα previews των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τη βαθμολογία Superleague αλλά και τις βαθμολογίες όλων των υπολοίπων πρωταθλημάτων.

«Τρίποντο» ο Απόλλωνας

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με Football League, με το σημείο που έχουμε ξεχωρίσει να είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης. Πρόβλημα στο σκοράρισμα παρατηρείται στην Καλλιθέα, αδυναμία που την «πλήρωσε» και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Έπειτα απ’ την εξαιρετική εμφάνιση της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Ψαχνών, όπου η ομάδα του «Ελ Πάσο» είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αντίστοιχη ήταν η εικόνα και κόντρα στον Άλιμο τη δεύτερη αγωνιστική. Το τελικό 1-1 κρίθηκε άδικο, καθώς η Καλλιθέα δικαιούταν τη νίκη. Εναντίον του Παναιγιάλειου την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, ηττήθηκε δίκαια και «βυθίστηκε» στον προβληματισμό για τον μόλις έναν πόντο συγκομιδής έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Στο μεταξύ, κρούσματα απειθαρχίας υπήρξαν στο εσωτερικό της ομάδας, η διοίκηση επέβαλλε πρόστιμα. από την άλλη, αρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρα της Ερμιονίδας μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο και πήρε την πρώτη νίκη στο θεσμό. Δίκαιο το αποτέλεσμα, ήρθε έπειτα από μια καλή αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος για την «ελαφρά ταξιαρχία». Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, ο Απόλλων μετράει 2/2 εντός έδρας νίκες και την εκτός έδρας ήττα απ’ την ΑΕΚ. Εύκολη και δίκαιη νίκη για τους φιλοξενούμενους την περασμένη αγωνιστική με 4-2 εντός έδρας επί του Πανηλειακού.

Ισόπαλο το ημίχρονο στο «Dino Manuzzi»

Συνεχίζουμε με την ιταλική Serie A και το παιχνίδι Τσεζένα – Βερόνα, στο οποίο θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.10. Μόλις μία νίκη μετράει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα η Τσεζένα. Την πέτυχε στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Πάρμα με 1-0 εντός έδρας. Έκτοτε το συγκρότημα του Πιερπάολο Μπισόλι αναδείχθηκε ισόπαλο με Έμπολι (2-2), Μίλαν (1-1) και Ουντινέζε (1-1), ενώ ηττήθηκε από Λάτσιο (3-0), Γιουβέντους (3-0), Παλέρμο (2-1), Ίντερ (1-0) και Ρόμα (2-0). Σε καλή κατάσταση δε βρίσκεται ούτε η Βερόνα, έχοντας πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Την πέτυχε στο γήπεδό της κόντρα στην Κάλιαρι με 1-0 και στα τέσσερα υπόλοιπα ματς μετρά μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Περιμένουμε ένα «κλειστό» παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες δεν αναμένεται να ρισκάρουν, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Διευρύνει το σερί η Σαραγόσα

Η επόμενη επιλογή προκύπτει από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας και είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.17 στην αναμέτρηση Σαραγόσα – Τενερίφη. Η γηπεδούχος Σαραγόσα θέλει να διευρύνει το εξαιρετικό σερί των τελευταίων επτά αγωνιστικών, στις οποίες μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Το αρνητικό ξεκίνημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-2-1), αφύπνισαν τους παίκτες της ομάδας και οδήγησαν στην κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο. Μάλιστα, με σημερινή νίκη, η Σαραγόσα «πιάνει» τη Λας Πάλμας στην 3η θέση και φτάνει μόλις στο -2 από την κορυφή. Στο 3-2-0 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα, μόνο νίκες στα τρία τελευταία εντός. Η Τενερίφη, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να δείξει ότι η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Μπαρτσελόνα Β δεν ήταν απλά ένα… πυροτέχνημα. Βέβαια, το τρίποντο αυτό έβαλε τέλος σε τρεις «κολλητές» ήττες ενώ στις πέντε φετινές εξόδους πρωταθλήματος δεν έχει πάρει καν βαθμό!

Νέα Σαλαμίνα με κάλυψη

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με κυπριακό πρωτάθλημα και το προσφυγικό ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση, με την επιλογή μας να είναι το «1 DNB» σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι γηπεδούχοι, που αναμένεται να έχουν την πολύ θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους, έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει τη σκυτάλη από ένα αήττητο σερί τριών νικών και δύο ισοπαλιών. Η Ανόρθωση, από την άλλη, μετρά φέτος τέσσερις ήττες στα ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και η Νέα Σαλαμίνα μπορεί να κάνει σήμερα την έκπληξη και να πανηγυρίσει το «τρίποντο».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected