Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Ο…από μηχανής Θεός, η επιστροφή στη φυσική έδρα και το επαγγελματικό outfit!

DSCN0185_533x400Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του διανύει ο ΑΣ Λευκαδίων, μετά το κακό ξεκίνημα στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής αλλά και την αναγκαστική χρήση του ΔΑΚ Νάουσας, καθώς στο γήπεδο του χωριού συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα.

Οι εξελίξεις όμως το τελευταίο 24ωρο είναι πραγματικά εντυπωσιακές και φανερώνουν πως κανείς στην ομάδα των Λευκαδίων δεν παρατά την προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος ουσιαστικά από το μηδέν. Ένα πρόσωπο που έχει εκδηλώσει (πολύ ζεστά) το ενδιαφέρον του για να σταθεί οικονομικά δίπλα στην ομάδα, έχει…αναστατώσει την καθημερινότητα στον σύλλογο και οι ιθύνοντες, σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, έχουν υποδεχτεί με ιδιαίτερη χαρά αυτή την εξέλιξη. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί οριστικά (τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως θα υπάρξει η χρυσή τομή) αν ο εν λόγω επιχειρηματίας θα κάνει πράξη τα λεγόμενα του, δίνοντας κυριολεκτικά  “φιλί ζωής” στην ομάδα του νομού μας.

Επίσης, σε διάστημα ενός μήνα ο ΠΑΣ θα επιστρέψει οριστικά στη φυσική του έδρα, καθώς οι εργασίες της τοποθέτησης του χλοοτάπητα βρίσκονται σε καλό δρόμο και η ομάδα θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το γήπεδο, στο οποίο οι ιθύνοντες αλλά και το τεχνικό τιμ βασίζονται σε μεγάλο βαθμό για τους εντός έδρας αγώνες τόσο από οικονομικής άποψης (π.χ. εισιτήρια) όσο και από αγωνιστικής. Αρωγός σ αυτή την προσπάθεια ο κ. Ιωάννης Τομπουλίδης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει αποκλειστικά την υπόθεση “γήπεδο”, που μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας εκφράζει με ανακοίνωση της την αμέριστη ευγνωμοσύνη προς την επιχείρηση του κ. Μπακαλιού Αναστάσιου, ο οποίος ανέλαβε τη χορηγία για τον ιματισμό αλλά και την αγορά εξοπλιστικού υλικού, που πρόκειται για εξαιρετική επιλογή (ειδικά για τις φόρμες αποστολής) που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν επαγγελματικές ομάδες…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected