Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Draw – Μια βραδιά με πολλά γκολ!

 

Το Cafe «Draw» (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα Βέροιας) σας προσφέρει σήμερα μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά ποδοσφαίρου, με τις αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε έναν εξαιρετικά άνετο χώρο με πάνω από 10 τηλεοράσεις!

Με οκτώ αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα, ουσιαστικά θα παλέψει μόνο για την 3η θέση με τον Άγιαξ και το Europa League. Στο άλλο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τον Άγιαξ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να κάνει βήμα πρόκρισης.

Στον άλλον όμιλο η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρόμα. Με τους Βαυαρούς να έχουν διαλύσει τους «τζιαλορόσι» την προηγούμενη αγωνιστική με το εμφατικό 7-1 θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο. Στο άλλο παιχνίδι η Μάντσεστερ Σίτι θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Στους υπόλοιπους ομίλους, η 4η αγωνιστική αναμένεται να κρίνει και τα περισσότερα. Η Μάριμπορ υποδέχεται την Τσέλσι με τους «μπλε» να θέλουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με νίκη επί της Σάλκε κρατάει τις ελπίδες της, ενώ με ήττα αποχωρεί ουσιαστικά από το θεσμό και θα κυνηγήσει στη συνέχεια μόνο το Europa League.

Στον 8ο όμιλο η Μπιλμπάο μετά τον ένα βαθμό που έχει στη διοργάνωση θέλει τη νίκη απέναντι στην Πόρτο για να μην αποτελέσει πρόωρα παρελθόν από το θεσμό. Τέλος η Σαχτάρ υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ και εφόσον πάρει το τρίποντο θα βρεθεί ουσιαστικά στους «16».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected