Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Χιου Ντάλας : “Όσο είμαι εγώ, αυτοί δεν ξαναπαίζουν!”

93229b9d64ac651f44c437f42266bc6e_LΗ διαιτησία του Ηλία Σπάθα στην Τρίπολη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ο παρατηρητής του αγώνα δεν του έβαλε άσχημο βαθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γιανναδάκης έχει βαθμολογήσει οριακά πάνω από το 8 που είναι η βάση της βαθμολογίας και δεν συνεπάγεται τιμωρία (το 7.9 σημαίνει αποχή από τους ορισμούς για 2-3 παιχνίδια) τόσο τον Ηλία Σπάθα όσο και τους δύο βοηθούς Κοντιζά και Σωτηρόπουλο. Ο Χιου Ντάλας μόλις ενημερώθηκε για τη βαθμολογία του παρατηρητή έγινε έξαλλος και φέρεται να είπε «με εμένα αυτοί δεν ξαναπαίζουν. Όταν βάζεις διεθνή διαιτητή και γίνονται αυτά τα πράγματα, τι να περιμένεις και τι να κάνουμε».

Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής αναμένεται να… τελειώσει το διαιτητικό τρίο που τα έκανε μαντάρα στην Τρίπολη, ενώ ενοχλημένος είναι και από τους παρατηρητές, καθώς διαβάζει τις εκθέσεις τους, έχοντας παρακολουθήσει τους αγώνες και υπάρχει μεγάλη… απόσταση. Το πόσο αυστηρή ποινή θα επιβληθεί στον Σπάθα και τους βοηθούς του θα φανεί το προσεχές διάστημα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected