Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 9ης αγωνιστικής

Pregame-copy121

Με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο 8/11 το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, ένα από τα πλέον αμφίρροπα των τελευταίων χρόνων τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Και ενώ κάποιες από τις ομάδες έχουν ξεχωρίσει είτε για τη δυναμικότητα τους είτε για την αδυναμία τους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία από αυτές δεν θα σηκώσει…λευκή σημαία και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον στόχο τους.

Από τις 8 αναμετρήσεις του αυριανού προγράμματος ξεχωρίζουν αυτές σε Ζερβοχώρι, Κλειδί και Γιαννακοχώρι, ενώ την ίδια ώρα έξοδο με πιθανή…παγίδα πραγματοποιεί ο ΑΣ Ειρηνούπολης στο Παλαιό Σκυλίτσι, που αναμένεται να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 “μονομάχων”, 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 8η αγωνιστική :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΣ Ειρηνούπολης : Μετά από δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, ο πρωτοπόρος ΑΣ μεταβαίνει στο Παλαιό Σκυλίτσι, σε μια δύσκολη έξοδο παρά την βαθμολογική θέση των “κιτρίνων”. Οι γηπεδούχοι, που φέτος πραγματοποιούν μέτριο ξεκίνημα και βρίσκονται στη 14η θέση της κατάταξης, θα αγωνιστούν χωρίς τον παίκτη – προπονητή τους Δημήτρη Γιουρόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη θλάση που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Για τους φιλοξενούμενους, σίγουρα απών ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, που προχώρησε σε επέμβαση στον μηνίσκο, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε μετά από 1.5 μήνα περίπου ο Γιάννης Βαλδήρ, με τον έμπειρο αμυντικό ωστόσο να χρησιμοποιείται εφόσον υπάρξει ανάγκη.


 

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης : Δεύτερη αναμέτρηση τη φετινή χρονιά για τους αυριανούς αντιπάλους, μετά την μεταξύ τους κόντρα στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Στο ματς εκείνο ο ΦΑΣ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε των “ερυθρολεύκων” με το ευρύ 5-0. Το ίδιο φιλοδοξεί και στον αυριανό αγώνα, ωστόσο πιο σημαντικοί εκ των πραγμάτων είναι οι τρεις βαθμοί, στην προσπάθεια των “κυανολεύκων” για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Σγούρδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Τασιώνα που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ αντίθετα άπαντες τέθηκαν στη διάθεση του, “λύνοντας” του τα χέρια ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης. “Κομπλέ” από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, με προβλήματα στον…ψυχισμό τους ωστόσο μετά την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που τους έφεραν στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Κυπέλλου :

http://youtu.be/xp-sdc9QIHI

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Επιστροφή στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και το Σάββατο 8/11 υποδέχεται τον πάντα μαχητικό ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Οι “ασπρόμαυροι” συνεχίζουν το εντυπωσιακό τους σερί και δείχνουν για ακόμη μία χρονιά πως θα είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος. Για το αυριανό ματς θα απουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Χαρισούδης, που συνεχίζει να πονά στη μέση ενώ χωρίς δύο σημαντικές μονάδες του θα…ταξιδέψει ο ΓΑΣ στην Αλεξάνδρεια (περί ταξιδιού πρόκειται καθώς οι δύο περιοχές απέχουν 56 χιλιόμετρα) καθώς τόσο ο Γιάννης Ευθυβούλης (εκφράζονται φόβοι για ολική ρήξη χιαστού, που θα τον αφήσει έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα) όσο και ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης (ενοχλήσεις στο γόνατο) θα βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Σάκη Γλώσση για το αυριανό ματς.

mexx-logo1241Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


Άτλας Ζερβοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αμφίρροπο παιχνίδι στο Ζερβοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα είναι εξίσου σημαντική για αμφότερους τους αντιπάλους και με τον στόχο αυτό, Γιώργος Σπυριδωνίδης και Γιώργος Ντάμτσιος προετοίμασαν τους παίκτες τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Για τον Άτλα θα απουσιάσουν οι…μόνιμοι Αλέξης Κοτσαγκόγκος και Κώστας Τζίμας ενώ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους οι Ηρακλής Ελευθεριάδης και Δημήτρης Σούρλας για τους “πράσινους”. Επιστρέφει αντίθετα ο Σάββας Αθανασιάδης, που εξέτισε την ποινή του.

298969_292256067453307_1374829657_n2221

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης : Πολύ καθοριστικό παιχνίδι για τους δύο αυριανούς αντιπάλους στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Για την ομάδα του Σάββα Αβετίδη αποτελεί ένα ακόμη τεστ για την εξαιρετική ετοιμότητα των παικτών του, που τους έχει φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα για τους “βυσσινί” του Γιάννη Γιάννου είναι ένα ακόμη παιχνίδι – τελικός μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την προτελευταία θέση της κατάταξης. Από δύο απουσίες οι δύο προπονητές, με τους Αλέκο Οικονόμου και Σάκη Τέτο από πλευράς γηπεδούχων και Μάριου Σότι και Σπύρου Βοργιατζίδη για τους φιλοξενούμενους, που δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής

δείτε στιγμιότυπα από το αντίστοιχο παιχνίδι της περιόδου 2012-2013 :

Εθνικός Κλειδιού – Ατρόμητος Διαβατού : Πολύ σπουδαίο παιχνίδι και στο Κλειδί, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά οι αναμετρήσεις τους είναι αμφίρροπες. Ο γηπεδούχος Εθνικός, που συνεχίζει το αρνητικό σερί τις τελευταίες αγωνιστικές που τον έφερε στην 9η θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί χωρίς τον σέντερ φορ του (ο λόγος για τον Σωτήρη Παπαδόπουλο που αποβλήθηκε στη Μέση), μια ομολογουμένως σημαντική απώλεια για τη γραμμή κρούσης, ενώ την ίδια ώρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μεταβαίνει στο Κλειδί ο Ατρόμητος, που επανήλθε στις επιτυχίες το προηγούμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.


 

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας : Τοπικό ντέρμπι της περιοχής της Νάουσας, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Στο ορεινό Γιαννακοχώρι, ο γηπεδούχος Αχιλλέας Νάουσας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών υποδέχεται την ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές ΑΕ Χαρίεσσας, που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση. Ο Δημήτρης Χαλκιάς, που επιστρέφει ο ίδιος μετά τις 4 αγωνιστικές τιμωρίας του, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα έχοντας όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

δείτε στιγμιότυπα από την αντίστοιχη αναμέτρηση της περιόδου 2013-2014 :

ΑΕ Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 2 μηνών περίπου αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, μετά το 4-1 του Κυπέλλου στα πλαίσια της πρώτης φάσης του θεσμού. Το αυριανό παιχνίδι ωστόσο έχει εκ διαμέτρου διαφορετική σημασία για τις δύο ομάδες και ειδικά για τους γηπεδούχους είναι μια ευκαιρία να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στον ουραγό ΠΑΟΚ. Ο Μπάμπης Πιπιλιάρης ήταν στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον ανηψιό του Γιώργο που επιστρέφει μετά τις 4 αγωνιστικές τιμωρίες, ενώ εκτός παραμένει ο Κώστας που θα επιστρέψει μετά τη συμπλήρωση έξι αγώνων. Από την άλλη πλευρά, όπως κάθε εβδομάδα, ο Κώστας Κατσώνης θα αποφασίσει Παρασκευή βράδυ για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Καψόχωρα, σε ένα παιχνίδι που άπαντες στην ομάδα ελπίζουν για τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Κυπέλλου, από το κανάλι alexandreia news

antheon3Το pre game της 8ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

ΦΑΣ Νάουσα (2) – Φίλιππος Μελίκης (10)

Άτλας Ζερβοχωρίου (7) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (4)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (5) – Φίλιππος Μέσης (15)

ΑΕ Καψόχωρας (13) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)

Εθνικός Κλειδιού (9) – Ατρόμητος Διαβατού (6)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (3) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (12)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (14) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)

 Αχιλλέας Νάουσας (8) – ΑΕ Χαρίεσσας (11)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected