Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Cafe “Relax” – Η “μάχη” της Τούμπας απόψε! Κλείστε θέση!


To μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας σήμερα, στο πλήρως ανανεωμένο Cafe «Relax»! Οι θαμώνες μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία πραγματική μάχη κορυφής, παρέα με το αγαπημένο τους ποτό ή το καφεδάκι της αρεσκείας τους! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 1) στο απόλυτο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος!

Το πιο ενδιαφέρον ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League είναι αυτό που διεξάγεται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (09/11, 19:30). Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία, έχοντας χάσει βαθμούς μόνο στην πρεμιέρα κόντρα στην Καλλονή (1-1) στο γήπεδό του. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, έχει μείνει πίσω καθώς έχει 13 βαθμούς και είναι στην 7η θέση. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει να έχει διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον… κυνηγά στη βαθμολογία, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει την «ψαλίδα» από Θεσσαλονικείς και Πειραιώτες.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Φιορεντίνα για το Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός από την ήττα (3-2) κόντρα στην Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο, που σήμανε και τον μαθηματικό αποκλεισμό του από την ίδια διοργάνωση. Στην τελευταία εγχώρια υποχρέωσή τους, οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 2-0 τον Εργοτέλη στην Κρήτη, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στη Λεωφόρο. Αμφότεροι θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς στη Σούπερ Λίγκα, σε μια Τούμπα που θα… βράζει καθώς αναμένεται να είναι κατάμεστη και να έχει αρκετό παλμό. Άλλωστε, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να δει την ομάδα του να «ξεπληρώνει» τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στον περσινό τελικό Κυπέλλου (4-1) στο ΟΑΚΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected