Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς (1-0) Την ασίστ ο Ζούρκος!

f377aeb9956446d9c9ecd5153e25533b_L

Ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να θέλουν την  νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τους τρεις πόντους για να παραμείνουν στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. 

Το πρώτο ημίχρονο, ήταν κακό. Επιφυλακτικές οι δύο ομάδες  αλλά και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, ήταν δυο στοιχεία που εμπόδισαν τις φάσεις μπροστά από τις εστίες.

Πρώτη καλή στιγμή στο 12.  Σέντρα από τα δεξιά του Γιαζιτζόγλου, ο Κουτσοσπύρος πήρε την κεφαλιά με δυσκολία απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος!

Στο 44 σέντρα του Πόποβιτς από τα αριστερά με αποδέκτη τον Κουτσοσπύρο, ο οποίος έκανε την πάσα στον Καζάκη, με τον τελευταίο να σουτάρει, αλλά την μπάλα απομάκρυναν οι αμυντικοί του Απόλλωνα.

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν χειρότερο του πρώτου. Φάσεις με το σταγονόμετρο, αλλά ο Αιγινιακός κατάφερε να πετύχει γκολ. Συγκεκριμένα στο 73. Ο Ζούρκος σέντραρε από τα δεξιά με τον Κουτσοσπύρο μέσα από την περιοχή με προβολή να ανοίγει το σκορ για τον Αιγινιακό. Ήταν το μοναδικό γκολ της συνάντησης, ικανό όμως να δώσει τους τρεις πόντους στον Αιγινιακό.

Αιγινιακός : Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς, Κουτσοσπύρος, Καζάκης.

Απόλλων 1926 : Π. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Σουλίδης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης, Β. Παπαδόπουλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected