K20 - K17 - K15

Κέρκυρα Κ15 – Βέροια Κ15 1-0

Μαγική εικόνα το σημερινό ματς στην ηλιόλουστη Κέρκυρα, καθώς η Κ15 της Βέροιας, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη των αντιπάλων της ηττήθηκε με 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη είχε και πάλι πολύ θετική εικόνα, συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της, υστέρησε όμως στην τελική προσπάθεια και ενώ δημιούργησε για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετές προϋποθέσεις για γκολ.

Το τέρμα στο 4ο λεπτό για τους γηπεδούχους (εκτέλεση κόρνερ, με τον σκόρερ να πηδά μόνος του για κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής) αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά έκλεισαν τους αντιπάλους στα καρέ τους και προσπάθησαν για την ισοφάριση. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθεια για την καλύτερη επιλογή, η “Βασίλισσα” πλαγιοκόπησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα, ενώ όποτε βρήκε διαδρόμους επιτέθηκε και από τον άξονα. Μέχρι το 40′ χάθηκαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Φωτόπουλο και Γαλατσίδα, ωστόσο το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων παρέμεινε στο ημίχρονο.

Με τον ίδιο ρυθμό και επιθετικότητα συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιάννη Καψαλιάρη και στο 61′ ο Καϊσίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του ΑΟΚ, σε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τη “Βασίλισσα”, με τον ίδιο παίκτη μάλιστα να έχει και τετ-α-τετ πέντε λεπτά αργότερα που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μία ακύρωση τέρματος του Καϊσίδη (δόθηκε off-side), αλλά και για τα τρία λεπτά καθυστέρησης στο τέλος και ενώ είχαν γίνει 9 αλλαγές στο σύνολο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Φαίακες στο πρωτάθλημα της Κ15, στους 7 βαθμούς παρέμεινε η Βέροια καθώς οι διώκτες της (Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα) ηττήθηκαν.

Τα άλλα αποτελέσματα : SKODA Ξάνθη – Πανθρακικός  5-1, Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ  0-3, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός  0-1

Η σύνθεση της Βέροιας

Πάνου, Τρούπκος (70′ Γκαλίτσιος), Χρυσόπουλος, Ταλέμπορας, Σερέτης (55′ Τζίρος), Κουτσούκης, Καγκελίδης (74′ Γκουτζιλίκας), Καϊσίδης, Παπακωνσταντίνου, Φωτόπουλος, Γαλατσίδας (41′ Πετρούσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected