Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος – Αναγέννηση Άρτας 1-5

17e5fa522bf5e87a1b1f792229eee4d9_LΞεκίνησε ιδανικά το ματς κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, αλλά εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Πύρασο! Οι Αγχιαλίτες γνώρισαν βαριά ήττα με 5-1 παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 6ο λεπτό κι ενώ είχαν προηγηθεί. Φανταστικό το δεύτερο γκολ της Άρτας με σουτ-κεραυνό από το κέντρο!!! Ήταν η πρώτη ήττα για τον Πύρασο ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια σε εντός έδρας αγώνα.

Πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό, ο Βαγγελάκος έβγαλε ωραία πάσα στον Κοτζαθανάση κι αυτός παράλληλη στον Αναστασίου. Ο σέντερ φορ του Πυράσου σούταρε, απέκρουσε ο Μπαντής, είχε δεύτερη προσπάθεια που ο τερματοφύλακας προσπάθησε να αποσοβήσει αλλά με την τρίτη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, αλλά το ματς άλλαξε μορφή στο 6′. Ο Αναστασίου κέρδισε φάουλ από τον Παπαβασιλείου και πέφτοντας, τον χτύπησε. Απευθείας κόκκινη κάρτα για τον 24χρονο παίκτη και αριθμητικό μειονέκτημα για τον Πύρασο σχεδόν σε όλο το ματς!

Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 12ο λεπτό, έγινε το 1-1. Ο Νικοπολίδης σέντραρε παράλληλα και ο Γεωργίου σκόραρε.

Στο 29′ ο Π. Κοντοβάς έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά χλυαρά, ενώ στο 43′ ο Λ. Γκάγκας είχε κεφαλιά που έφυγε πλάγια κι ενώ ο Μπαντής είχε κάνει άστοχη έξοδο. Στην εξέλιξη της φάσης, ο στόπερ του Πυράσου έκανε σουτ, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου και οι “κυανόλευκοι” ζήτησαν πέναλτι. Στο πρώτο μέρος, ο Πύρασος στάθηκε πολύ καλά παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα, ενώ η Αναγέννηση Άρτας δεν έκανε τίποτα εκτός από το γκολ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με φανταστικό τέρμα για τους Αρτινούς. Ο Σιδηρόπουλος έπιασε “κεραυνό” από το κέντρο (ήταν 3-4 μπροστά από τη γραμμή) που πήρε ύψος κι έπεσε στο τέρμα. Ο Χαλάτσης δεν ήταν εκτός θέσης όμως δεν μπόρεσε να αποκρούσει. Ο Πύρασος προσπάθησε στη συνέχεια να συνέλθει από το σοκ. Σουτ του Κοτζαθανάση έφυγε άουτ και σουτ του Μίλτου από τη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Μπαντής, ενώ ακολούθησε κεφαλιά του Σπ. Γκάγκα που δεν είχε στόχο. Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 53′ το 1-3 όταν ο Γεωργίου τροφοδότησε τον Νικοπολίδη κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε ολομόναχος να σκοράρει, ενώ στο 58′ ο Νικοπολίδης και πάλι από κοντά ήταν ο σκόρερ της Αναγέννησης για το 1-4.

Στο 60′ ο Τσιουρέλης είχε φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο που απέκρουσε στο “παραθυράκι” ο αντίπαλος γκολκίπερ και επτά λεπτά αργότερα, ο Χρηστογιάννης είχε κόρνερ. Ο Χαλάτσης απέκρουσε σε νέο από την άλλη πλευρά. Ο Γεωργίου το εκτέλεσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στρώθηκε στον Παπαβασιλείου που σαν σε προπόνηση, έκανε το 1-5.

Συνθέσεις

Πύρασος : Χαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Χάνος (54′ Τσιουρέλης), Γ. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας, Στεφανής (67′ Σφάκας), Κοτζαθανάσης, Βαγγελάκος (46′ Μίλτος), Μυργιώτης, Π. Κοντοβάς, Αναστασίου.

Αναγέννηση Άρτας : Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου (76′ Σιδέρης), Χρηστογιάννης, Τάσσος (56′ Τσάκαλος), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (70′ Μαγκάκης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Δημουλιάς.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected