Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Ροδόπη 87 – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-6

25-10 021“Υγιεινό περίπατο” για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα στη Ροδόπη, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με το εντυπωσιακό 6-3. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι το ημίχρονο έληξε 1-1(!), με τη Σούλα Σπυριδωνίδου να παίρνει στη συνέχεια το…όπλο της και με τρία συνεχόμενα τέρμα έφτασε το σκορ 1-4 και το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τις παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου, αποδεικνύοντας πως και φέτος (παρά τα πολλά προβλήματα) θα είναι πρωταγωνίστρια. Το κοπιαστικό ταξίδι και οι πολλές απουσίες δεν πτόησαν τα κορίτσια και επιστρέφουν αυτή την ώρα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Το σκορ άνοιξε για τον Αγροτικό η Παπαδοπούλου, εντούτοις η Ροδόπη ’87 κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα. Παρά τις προσπάθειες των “πρασίνων” το σκορ παρέμεινε ισόπαλο μέχρι την ανάπαυλα, όπου οι φιλοξενούμενες ανασυγκροτήθηκαν και παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στη συνέχεια.

Μέσα σε διάστημα 15 λεπτών περίπου, με τρία γκολ της πρώτης σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Σούλας Σπυριδωνίδου, το σκορ έφτασε στο 1-4 και παρά τη μείωση του σκορ από πλευράς Θρακιωτών, ήταν η σειρά της Έλλης Μουρατίδου να χριστεί σκόρερ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ και πάλι στο +3 (2-5).

Το τελικό 3-6 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη μείωση του σκορ από πλευράς γηπεδούχων και το τέταρτο τέρμα της Σπυριδωνίδου.

H σύνθεση του Αγροτικού

Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου (35′ Πολονίδου), Στρίμπα, Δρενοβιάδου, Τσαγκαλίδου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Ντούσκα (90+1′ Μακριδάκη), Κωνσταντινίδου, Σπυριδωνίδου (87′ Δούμου), Παπαδοπούλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected