Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Παναθηναϊκός και…(Τ)τούμπα το πρωτάθλημα!

paoΚαι διαβασμένος και με περισσότερες δυνάμεις εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στην “καυτή” Τούμπα και πήρε σπουδαία νίκη με 1-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου με μπροστάρη τον Ατζαγκούν και εξαιρετικές αντεπιθέσεις άντεξαν στην πίεση της έδρας και της ομάδας του Αναστασιάδη και πήραν τρεις βαθμούς και κυρίως ψυχολογία που τους βάζουν ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι, παρά τη διάθεση και την πειθαρχία τους, δεν είχαν ούτε τις δυνάμεις, ούτε το καθαρό μυαλό, στοιχεία που μαζί με τις κομβικές απουσίες τους (Ρατς, Μακ και Σκόνδρας) αποδείχθηκαν καταλυτικά για την έκβαση της αναμέτρησης.

Επιπλέον, έδειξαν αδυναμία να παίξουν στοιχειωδώς καλή άμυνα όταν  Παναθηναϊκός βρήκε χώρους-κάτι που έχει επισημάνει εδώ και καιρό ο προπονητής του-και το πλήρωσε.Πάντως, ο κόσμος που γέμισε την Τούμπα χειροκρότησε παρά την πίκρα αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς (81′ Μάρτενς), Βίτορ, Κίτσιου, Γκολάσα,Τζανδάρης, Τζιόλης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (57′ Περέιρα), Αθανασιάδης (56′ Παπαδόπουλος)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (74′ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μπούι, Δώνης, Πράνιτς (68′ Λαγός), Καρέλης, Κλωναρίδης (60′ Πέτριτς), Ατζαγκούν

η ανάλυση του αγώνα και φωτογραφίες στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected