Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Γ Ερασιτεχνική – Και ο Μέγας Αλέξανδρος “αναγεννιέται”!

10385410_1558454294387076_8361459083786167893_nΟργασμός προετοιμασιών και αμέριστης προσπάθειας για την επαναλειτουργία σωματείων που βρισκόταν σε αδράνεια, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Εκτός του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος που γράψαμε πριν λίγη ώρα, είναι η σειρά και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας να κάνει τη δική του…αναγέννηση και να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγα 24ωρα :

“Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και ώρα 8μ.μ. στο στο κτήριο της τοπικής κοινότητας (πρώην ΚΑΠΗ), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, με βασικό θέμα την διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Καλούνται όλοι οι χωριανοί να δώσουν το παρών και όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα. Επίσης θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για σημαντικά θέματα για το μέλλον του Συλλόγου”.

Το Imathia Sports News, αρωγός στην προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό μας, εύχεται κι άλλοι σύλλογοι να ακολουθήσουν τον δρόμο που χαράσσουν φέτος ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Αγροτικός Αστέρας.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected