Κατηγορίες
Basket - Football League

Υφυπουργός Αθλητισμού – Ανέβαλε άλλα πέντε ματς!

226e82b70ef3d40127313e4f1f18a5fb_LΕκτός από την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Ανδριανός αποφάσισε και την αναβολή πέντε ακόμα αναμετρήσεων της Football League!

Αναβολή λόγω… Πολυτεχνείου και αδυναμίας της Αστυνομίας να τηρήσει την τάξη στα γήπεδα αποφάσισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός. Εκτός του αγώνα της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ, στην Πάτρα την Κυριακή (16/11), και του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός τη Δευτέρα (17/11), αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν άλλες πέντε αναμετρήσεις της FootballLeagueσε Βόρειο και Νότιο Όμιλο.

Έτσι, ο Παναιγιάλειος δεν θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, η Καλλιθέα δεν θα παίξει με τον Αχαρναϊκό, στη Θεσσαλία δεν θα κοντραριστούν Λάρισα και Τύρναβος, στην Άμφισσα δεν θα δοκιμαστεί ο Ηρακλής από τον Φωκικό και στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα υποδεχθεί τον Αιγινιακό! Αυτή ήταν η απόφαση του κ. Ανδριανού, μετά από εισηγήσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, όπως αναφέρεται και στο σχετικό έγγραφο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μεταξύ άλλων, στο έγγραφο αναφέρεται:

«Το με αριθμ. πρωτ. 1003/2/1356-6/12-11-2014 έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνοαμίας Κλάδος Τάξης Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Πολιτικής Προστασίας, εισηγείται την α) αναβολή των αθλητικών συναντήσεων των αγώνων ποδοσφαίρου της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE:

ΠΑΕ Παναιγιάλειος – ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 – ΠΑΕ ΑΕΚ

ΠΑΕ Καλλιθέα – ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός

ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ Τύρναβος 2005

ΠΑΕ Φωκικός – ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής

ΠΑΕ Αγροτικός Αστήρ – ΠΑΕ Αιγινιακός και

β) την αναβολή του αγώνα καλαθοσφαίρησης της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος BASKET LEAGUE

ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ

ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της 41ης Επετείου του Πολυτεχνείου 1973 διότι το σύνολο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας θα διατεθεί για την λήψη μέτρων, προκειμένου οι τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα και σε ειρηνικό περιβάλλον, ορισμό αυτών σε άλλη ημερομηνία, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ίδια ήταν και η γνώμη της ΔΕΑΒ, μ ε αριθμ. Πρωτ: 5114/12-11-2014.

Η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, ήταν η εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την αναβολή των ανωτέρω αγώνων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης της 6ης Αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 αντίστοιχα, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της 41ης Επετείου του Πολυτεχνείου 1973, διότι το σύνολο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας θα διατεθεί για την λήψη μέτρων, προκειμένου οι τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα και σε ειρηνικό περιβάλλον, ορισμό αυτών σε άλλη ημερομηνία, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλεια.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected