Κατηγορίες
Διάφορα

“Φως στο Τούνελ” – Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα για τον Παναγιώτη από τη Σαντορίνη…

panagiotiΣε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του άτυχου νεαρού από τη Σαντορίνη – Άτομο από το φιλικό περιβάλλον του Παναγιώτη ομολόγησε αρχικά τη δολοφονία του 21χρονου στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν στο νησί – Τώρα όμως τα γυρίζει δείχνοντας άλλο πρόσωπο για δολοφόνο του άτυχου παιδιού

Σοκάρουν οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του 21χρονου Παναγιώτη Βαζακόπουλου από τη Σαντορίνη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.  Το θέμα παρουσίασε η εκπομπή του Αlpha «Φως στο Τούνελ» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε. Άτομο από το φιλικό περιβάλλον του Παναγιώτη ομολόγησε αρχικά τη δολοφονία του 21χρονου στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν στο νησί.

Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει το σημείο που εξαφάνισε το πτώμα του άτυχου παιδιού και ισχυρίζεται ότι αυτή η «δουλειά» έγινε από άλλο συνεργό του. Σύμφωνα με τα όσα είπε, είχαν βγει για έναν καφέ εκείνο το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Αυγούστου, διαπληκτίστηκαν και τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει νεκρός.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε αποκαλυφθεί ότι εκείνη την ημέρα, κάποιο άτομο με μία μαύρη μηχανή που ανήκει στο συλληφθέντα, παρέλαβε από κεντρικό σημείο στο Μεγαλοχώρι τον 21χρονο, που από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς εμπαίζει τους αστυνομικούς, παίρνοντας πίσω τα όσα αρχικά είχε ομολογήσει. Υποδεικνύει άλλο άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος για τη δολοφονία και για την εξαφάνιση του πτώματος.

Φίλοι του άτυχου Τάκη συντετριμμένοι μιλούν για ένα «δεύτερο θάνατο»… Οι συγγενείς σοκαρισμένοι από το γεγονός, ζητούν την αλήθεια. Ρωτούν καθημερινά τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και ελπίζουν σε μια ευχάριστη είδηση, με τις ελπίδες να μειώνονται καθημερινά.

Πηγή: protothema.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected