Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ολυμπιακός Νάουσας 1-1 (photos)

PB160062

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μονοσπίτων. Η τοπική Ελπίδα μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις με τον Ολυμπιακό Νάουσας, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το αποτέλεσμα αυτό απομακρύνει αισθητά τους δύο αντιπάλους από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να παραμένει στην τέταρτη θέση μετά τα σημερινά αποτελέσματα.

Το πρώτο μέρος χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν σε αυτό το διάστημα. Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση ήταν και αυτή του τέρματος του Ολυμπιακού Νάουσας και συγκεκριμένα στο 34′ όταν ο Τσιούλης κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Ελπίδα κατάφερε να φέρει το ματς στο ίσια, ένα τέρμα που πέτυχε ο Τουλουμτζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια και μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαντάκη, οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν, χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντικανονικό μαρκάρισμα, όπως επίσης και η Ελπίδα (δύο λεπτά αργότερα) καθώς αποβλήθηκε ο αρχηγός Χατζημούσης ο οποίος ανέτρεψε τον αντίπαλο του ως τελευταίος παίκτης.

Βοηθοί του κ. Μαντάκη οι κ.κ. Καραϊωσήφ και Κωστούλη.

PB160047

Συνθέσεις

Ελπίδα Μονοσπίτων : Χολώπουλος, Κώτελης (68’ Φίλιεβ), Μινόπουλος (81’ Μίλης), Χατζηθεοδώρου, Τρούπκος, Μπουρδάνος, Λουμπουρδής, Τουλουμτζής, Ταρασίδης, Εμμανουηλίδης, Χατζημούσης

Ολυμπιακός Νάουσας : Φράγγης, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης, Παπαπέσιος, Κοκκοφειάδης, Lleshi, Μάινος (86’ Ζιαμπάκας), Τσιούλης, Κωνσταντινίδης Π. (58’ Μπλιάτκας), Γαλανός (61’ Κουμπουλής)

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected