Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας – Αριστοτέλης (0-3) Αισιόδοξο ξεκίνημα στη σεζόν! (vid+photos)

DSCN2183Πρεμιέρα σήμερα (15/11) στη σεζόν για το ανδρικό βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, με τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ.

Η ομάδα του νομού μας ηττήθηκε με 0-3 σετ (19-25, 22-25, 19-25) από τον νεανικό και πολύ ποιοτικό Αριστοτέλη Σκύδρας, ωστόσο άφησε καλές εντυπώσεις και είναι φανερό πως με τη δουλειά και την καθημερινή προσπάθεια, θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος για το πρωτάθλημα, που ξεκινά στις 13/12 κόντρα στους σημερινούς αντιπάλους.

Το αρνητικό της σημερινής μέρας η παντελής έλλειψη του φίλαθλου κόσμου, καθώς στα πρώτα 15 λεπτά που βρεθήκαμε στο ΔΑΚ “Βικέλας” μετρήσαμε…δύο θεατές, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τους παίκτες της ομάδας.

DSCN2179

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Φίλιππος προσπάθησε να αντιπαραθέσει δύναμη στο φιλέ, εντούτοις η ομάδα της Σκύδρας διέθετε περισσότερες λύσεις, που βοήθησαν σημαντικά στην πορεία της αναμέτρησης. Για τους “ερυθροκίτρινους”, οι οποίοι αγωνίστηκαν 7 αθλητές, το σημερινό παιχνίδι αποτέλεσε κριτήριο για τη συνέχεια και οι παίκτες θα δουν τα λάθη στο επόμενο διάστημα και θα δουλέψουν πάνω σ’ αυτά.

Για τον Φίλιππο αγωνίστηκαν οι Ορφανίδης, Πρόιος, Κορωνάς, Κατσαέλης, Φωτόπουλος, Σκιπετάριος και Γιδιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected