Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Πρόγραμμα αξιολόγησης Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού

pss1000Σε υψηλό επίπεδο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης περίπου 70 αθλητών της ηλικιακής κατηγορίας των Παίδων που ανήκουν στις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με στόχο την ανίχνευση νέων ταλέντων.

Στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου το διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου 2014, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μικροί ποδοσφαιριστές από περίπου 25 περιοχές όλης της χώρας, υπό το βλέμμα των προπονητών Κώστα Ταράση, Σπύρου Μαραγκού, Μανώλη Παπαδάκη, Βαγγέλη Σάμιου, Άρη Κυριαζή, Παναγιώτη Μπαρτζώκα και Γιώργου Σίμου.

Μαζί τους στη Λεωφόρο βρέθηκαν οι σκάουτερ του Τριφυλλιού Δημήτρης Μάρκος, Κώστας Μπατσινίλας, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Γιώργος Καφές και στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τις προσεχείς ημέρες με επικεφαλής τον Γ. Καπουράνη, οι υπεύθυνοι προπονητές θα επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα κληθούν για μία τελική προπόνηση και θα ενταχθούν άμεσα στην πράσινη Ακαδημία.

scan0003

Από τον Αγροτικό Αστέρα, στο πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης, συμμετείχε ο Παντής Ιωάννης, γεννηθείς το 2000, ποδοσφαιριστής της παιδικής ομάδας που επέστρεψε από την Αθήνα  με τις καλύτερες εντυπώσεις από την οργάνωση, τη φιλοξενία, τις εγκαταστάσεις και το επίπεδο ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το επόμενο Skills Tournament των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θα γίνει στις αρχές του νέου έτους και θα αφορά τους γεννηθέντες ποδοσφαιριστές του 2002.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected