Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Φιλικό μεν, απαραίτητη η νίκη δε!

ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÅÕÑÙÐÁÉÊÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ 2016 / ÅÈÍÉÊÇ ÅËËÁÓ - Í.ÖÅÑÏÅ / EURO 2016 / PRELIMINARY / GREECE - FEROE ISLANDSΗ ιστορική νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού, με την οποία φτάσαμε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, είναι το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα της Εθνικής Ελλάδας. 

Έχουν περάσει 148 ημέρες από εκείνο το παιχνίδι και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει σε πέντε επίσημα ματς δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. 

Έτσι είναι σημαντικό (και) για ψυχολογικούς λόγους η «γαλανόλευκη» να επικρατήσει στο αποψινό φιλικό της Σερβίας, την οποία υποδέχεται στα Περιβόλια Χανίων (19:00, Novasports 1)

Εκτός από τον τομέα της ψυχολογίας, η Εθνική χρειάζεται τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους όσον αφορά την επίσημη κατάταξη της FIFA

Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι διεθνείς, οι οποίοι και εκείνοι με τη σειρά τους επιθυμούν να αποδείξουν ότι δεν έγιναν κακοί παίκτες μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και να δώσουν χαρά στους Κρητικούς που θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο για να τους στηρίξουν (όπως κάνουν άλλωστε κάθε φορά που παίζει η Ομάδα στο νησί). 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο υπηρεσιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας προσανατολίζεται να παρατάξει την «γαλανόλευκη» με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Μόρα και Καράμπελα. 

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μανιάτης, με εσωτερικούς μέσους τους Σάμαρη (ή Τζιόλη) και Κονέ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας. 

Την αποστολή συμπληρώνουν Καπίνο, Γλύκος, Μπακάκης, Τασουλής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μάνταλος, Αθανασιάδης, Κολοβός και Ντίνας. 

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ράντοβαν Κούρτσιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους εξής έντεκα: Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς, Τόμοβιτς, Τόσιτς, Μάτιτς, Γκουντέλι, Τόσιτς, Γιόγιτς, Μάρκοβιτς και Λάζοβιτς. Στον πάγκο θα είναι οι Μπρκιτς, Ραΐκοβιτς, Ρουκάβινα, Μαξίμοβιτς, Πέτροβιτς, Αλ. Μίτροβιτς, Τζόρτζεβιτς και Τζούρισιτς. 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected