Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλλάζει το όνομα για χάρη του…χορηγού!

9ef06d3c024041022cf88e9823f9fded_LΤο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αλλάξει όνομα καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζεται να παραχωρήσει τα εμπορικά δικαιώματα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε γνωστή εταιρεία πετρελαίων!

Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποδεχθούν μετονομασία του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», του διάσημου γηπέδου της ομάδας τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε αθλητική εφημερίδα. Όπως αποκαλύφθηκε, ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, σχεδιάζει να δώσει ένα εμπορικό όνομα στο στάδιο που λειτουργεί εδώ και 67 χρόνια.

Την Τρίτη, τον «συνέλαβε» τηλεοπτική κάμερα να λέει, σε προσωπική συζήτηση που είχε με μία πολιτικό, ότι τα δικαιώματα για την ονομασία του γηπέδου πρόκειται να πωληθούν στην IPIC, έναν επενδυτικό όμιλο με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο οποίος το 2011 αγόρασε την ισπανική εταιρεία πετρελαίου CEPSA.

«Θα δώσουμε το όνομα «IPIC Μπερναμπέου» ή «CERPSA Μπερναμπέου» η οποιοδήποτε άλλο θέλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέρεθ στην Λουτσία Φιγκάρ. Πάντως, σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την «AS» και δημοσιεύτηκε σήμερα, το 62% των ερωτηθέντων αντιτίθενται σε αλλαγή ονομασίας του γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η IPIC θα καταβάλει στη Ρεάλ Μαδρίτης 15 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα της ονομασίας του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η συζήτηση του Πέρεθ με την Φίγκαρ έγινε κατά τη διάρκεια τελετής στη Μαδρίτη, όπου ανακοινώθηκε η χορηγία της Microsoft στη Ρεάλ για τα προσεχή τέσσερα χρόνια, μια συμφωνία που θα βάλει στο ταμείο της Ρεάλ ποσό 24 εκ ευρώ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected