Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Παλατίτσια – Ακαδημία Βέροιας 0-5

DSCN2356Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, επικράτησε η Ακαδημία του μαχητικού ΠΑΟ Παλατίτσια. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των “πράσινων”, που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με 9 ποδοσφαιριστές, λόγω των πολλών απουσιών! Ωστόσο πάλεψαν επί ίσοις όροις, είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν όμως να αντέξουν μέχρι τέλους και με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, παρέδωσαν…πνεύμα.

Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” παρουσιάζουν μια κάμψη το τελευταίο διάστημα και οφείλουν άμεσα να ανασυνταχθούν, αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου. Πρωταγωνιστής για την ομάδα από τη Βέροια ο Αντώνης Ντόγος, που πέτυχε τέσσερα τέρματα και έφτασε τα 7 προσωπικά στο πρωτάθλημα ενώ το καρέ συμπλήρωσε ο Πέτρος Μιχαηλίδης.

Η Ακαδημία έχασε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς, το πέναλτι που εκτέλεσε όμως ο Μιχαηλίδης βρήκε το δοκάρι του Βατσάχα (6′), κατάφερε όμως να ανοίξει το σκορ στο 16′ με πλασέ του Ντόγου μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, έφτασε με αξιώσεις στα καρέ των “πρασίνων”, οι γηπεδούχοι όμως κρατούσαν το ρευστό 0-1 και όποτε είχαν τη δυνατότητα έπαιζαν στην κόντρα. Οι δυνάμεις όμως τους πρόδωσαν σταδιακά, η Ακαδημία είχε περισσότερες λύσεις και στο 60′ έλυσε τον…γόρδιο δεσμό πετυχαίνοντας το 0-2 και πάλι με τον αρχηγό.

slide2

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους και με δύο ακόμη τέρματα του Ντόγου (65′-73′) και ένα του Μιχαηλίδη (78′) έφτασε στο τελικό 0-5.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Ασβεστάρα

Συνθέσεις

ΠΑΟ Παλατίτσια : Βατσάχας, Χασιώτης, Κακαγιάννης Γ., Κακαγιάννης Σ., Τσαπράνης Σ., Τσαπράνης Φ., Αυλωνίτης, Λιόλιος, Κακαγιάννης Α., Κατάγκας, Τσάνι.

Ακαδημία Βέροιας : Οβεζίκογλου, Σαχπατζίδης, Γκιουλέκας (46′ Μπεκιαρίδης), Τουρατζίδης, Νταμοτζίδης (65′ Κούβαρος), Ντόγος, Γαβριηλίδης Τ., Μιχαηλίδης, Αργυρόπουλος, Σαμπρής (75′ Παπαδόπουλος), Γκαλαϊτσης

alysun2111112-11Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected