Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 1-1

1911665_1545210655692781_5609509036953104198_n

Τον χαρακτήρα του ντέρμπι επιβεβαίωσε το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, ανάμεσα στον τοπικό Μακεδονικό και την Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ωστόσο το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανέναν καθώς αποσπάστηκαν αρκετά από τις προνομιούχες θέσεις. 

Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και παρά το γεγονός πως ανέβασαν στροφές στο τέλος, το μοναδικό που κρατούν από το σημερινό ματς είναι ο ένας βαθμός αλλά και η εντυπωσιακή φετινή συγκομιδή του Άγγελου Καραντουλαμά, που έφτασε αισίως τα 11 τέρματα και οδηγεί την κούρσα στον σχετικό πίνακα. Και μιλώντας για τους “γκολεαδόρ” της φετινής χρονιάς στην Α2 Ερασιτεχνική, να θυμίσουμε πως το Imathia Sports News, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος θα βραβεύσει τους πρώτους σε κάθε όμιλο, δίνοντας κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για το “Χρυσό Παπούτσι”.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Άραχου απέδειξε για ποιο λόγο αποτελεί φέτος “σκληρό καρύδι” και παρά την αναπάντεχη αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς να έχει χάσει τη συνοχή της. Είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και πίεσε πολύ την αντίπαλη άμυνα. Η καλή εικόνα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους όταν και προηγήθηκε με τον Μίλτο Μερόκη στο 50′, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους, που πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 61ο λεπτό, όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου, ο Άγγελος Καραντουλαμάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Πετρίδη φέρνοντας το ματς στα ίσια.

DSCN1264

Οι “πράσινοι” συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και ήταν πλέον αποφασισμένοι για την ανατροπή, με τους Πόντιους όμως να είναι πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Παρά τις προσπάθειες, το αποτέλεσμα παρέμεινε ισόπαλο μέχρι τέλους και οι 150 περίπου φίλαθλοι (πολλοί και από τον γειτονικό Άραχο) αποχώρησαν από το γήπεδο στεναχωρημένοι μεν για το αποτέλεσμα, “γεμάτοι” δε για το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Πλατάνου : Τζιούρας, Καραντουλαμάς, Τορουνίδης (75′ Αθανασιάδης), Τσιλιόπουλος, Σωτηρίου Μ., Καλαμπούκας, Δρομπουλιανίδης, Αποστόλου, Βασιλειάδης, Σωτηρίου Α., Γιαννουχαηλίδης (58′ Τσουλάκης).

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Πετρίδης, Γελαδάρης Κ., Στάγγος, Χριστοφόρου, Μουταφίδης, Καϊρακλίδης (88′ Παπαμιχαήλ), Δεμιρτζόγλου, Μερόκης, Παραλίκης (73′ Κουλουμπριτσίδης), Γελαδάρης Ν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected